555eeee67 Selinmoon ya ben 28 de gittdim ultrasyona şimdi 31+1olmşdum 35 de falan gitsem bi şey olurmu🫤
Selinmoon 555eeee67 evet çok çıkıyorum bazen tuvalete . Bence haftaya git bir doktorun gün vermedi mi ?
hellomama Selinmoon ayy sorma sorma , bugün oğluma sinirlenip bağırdım sonra tam bir saat ağladım o unuttu ben unutamadım daha 😂
Lavinya21 Selinmoon hiç sorma ya 😂yaa kıyamam 💕 sağlıkla hayırlısıyla gelsin ben 30. Haftada gittim 2 haftada bir gel dedi pazartesi gideceğim Allah’ın izniyle zaten çok moralim bozuk bebişimi görüp acil kafamı dağıtmam lazım 😒
Selinmoon Lavinya21 ay özele gidiyorum erken zamanda çağırsaydı zor olurdu 🤣 gerçi 10 gün ücretsiz hakkımız var ama 😂 dur ben ne yaptırdım resim atayım 😍
Selinmoon YeniGelinMeselesi Hahaha ben bekleyemem zaten hemen alın derim şimdi böyle zorsa o haftaları düşünemiyorum 😂
YeniGelinMeselesi Selinmoon büyük konuştuk kız 42lere kadar beklersek görürüm seni de 😂🤣 Ya ne dicem seninkide böyle hareketi azaldı gibi oldu mu bugün biraz uyuyo sanki önceki günler daha hareketliydi hep internetten baktım 32.hafta itibariyle uykuları artıyormuş birde yerleri daraldığı için çok hareket etmemeye başlıyorlarmış ama korkuttu zilli beni toplam 7-8 defa hareketini gördüm de günğ günü tutmuyor galiba🥲
Selinmoon YeniGelinMeselesi Hahaha hemen sezeryana koşarım 😂 Bende aynı şeyi okudum , buradan da çok bahseden oldu bu haftalarda normalmiş . Hareketleri biraz da olsa varsa yeter sen korkma sakın 🙏 dün benim de öyle oldu bugün orta derecede işte
Selinmoon hkt934 selam 👋 çok fazla geriden gelmiyor zamanla gelir haftasına kaç kiloydu ? Minyon mu acaba
Lavinya21 Selinmoon yaaa ama bu çok güzel olmuş bayıldımmm🌺 🥹 nereden yaptırdın bende düşünüyorum ama Trendyolda biraz gereksiz pahalı geldi bana yaa🤷
Selinmoon Selinmoon @YeniGelinMeselesi ben sustum kapı süsüm konuşsun 😂😂 bu arada Zeynep çok hoş, hiç eskimeyen bir isim 😍
YeniGelinMeselesi Selinmoon hayırlısı neyse o olsun diyelim😂 İyi hadi ya aklımı alıyor bu çocuk bazen diyorum keşke bi cihaz olsa böyle karnımıza tutup bebişi görebilsek canlı canlı röntgendeki gibi yani😂
Selinmoon Ozgednc bu aralar iyiyim çok şükür yok . Zaten olsa korkarım hemen koşarım hastaneye 😂 senin nasıl canım
Selinmoon Lavinya21 teşekkür ederim canım. 🌸300 küsürdü , ben çok baktım en uygunu buydu ve çok hoşuma gitti trendyoldan yaptırdım 😍 kız buradan da link atılmıyor özelden atarım eğer istersen
Ozgednc Selinmoon Benimde doktor kasılma önleyici ilacımı kesiyor dozunu düşürdü dün akşam 4 kere falan oldu kasilmam ☺️ 34ude bı gecseydik oh dicez 🥳
Lavinya21 Selinmoon çok iyi olur vala linkini atarsan bende hastane kapısı için yaptıracağım uyguna bir bana denk gelmedi heralde 300 küsur hiç bişey bu zamanda ya🤷
Selinmoon hkt934 bizim de uzun boylu doktor öyle söyledi , ama kilosu önemli değil bence sağlıkla gelsin kendini üzme lütfen bebeğin etkilenmesin 😍
hkt934 Selinmoon teşekkür ederim 🙏🏻 yok yok, doktorum çok bir sorun görmedi zaten mini bir kız olacak dedi. sağlıklı olduktan sonra önemli değil ben kendim de uzun inceyim, şaşırtmadı 😛 zorunlu sezaryen olacak olup, gün alan var mı acaba ☺️