YeniGelinMeselesi Selinmoon çok uzun ara verdik bu sefer 30 da gittim 34te çağırdı 1 ay çocuk kocaman olcak😂😮💨
Selinmoon YeniGelinMeselesi ee bizde en son 30’da gittik 😂 taaa 35+4’e denk geliyor gene seninn iyi 😂😂
Lalemmm12 Selinmoon 32+5 🥰 ağrılarım çoğaldı çatlaklarım dikkatli baktım çoğalmış onlarda 😭 yürüyüş zor yapabiliyorum ödemlerim fazla yok ama çok kilo aldım sezeryan yapıcam özelde fiyatlar çok yüksek ama 🥹 normal doğum asla yapamam acı eşiğim çok düşük 🥹
Selinmoon Lalemmm12 Ay çatlak için bende çok dikkat ediyorum , su çok içiyorum , yürüyüş yapıyorum sanırım ondan ne çok kilo aldım ne de ödem oluştu tütütü 🤣🤣 ay bende korkuyorum hem sezeryandan hem normalden her türlü korkuyorum 😂
Yasemincee26 Selinmoon sizin normal doğum mu olacak ilk bebeği mi bekliyorsunuz ? Bizim tüp bebekle oldugu için riske atmamak için sezeryan istedi doktorumuz sağlıkla kavuşalım da gerisi önemli değil
Selinmoon Yasemincee26 Tabii ki de önemli olan sağlıkla gelmeleri 😍 bizim daha belli değil ilk evet o yüzden uygunsa normal olur diye düşündük bakalım 🎈
busesssssss 32+2 den selam :) çok ağırlaştıgımı hissediyorum zor yürümeye basladım birde hala calısıyorum hepimize hayırlı doğumlar olsun inşallah :)
Selinmoon busesssssss ay ama bu haftalarda izine ayrılmak gerekmiyor mu 😱 ben çalışsam herhalde kafayı yerdim 🤣 amin amin inşallah 🙏
Selinmoon Vildan_krt 😍 evet aynı şikayetler bizde de var . Normalmiş :) Zaman yaklaştıkça daha da artıyor ama olsun her şey geçecek sonuçta 😍
Lavinya21 Selinmoon hiç sorma ya 😂yaa kıyamam 💕 sağlıkla hayırlısıyla gelsin ben 30. Haftada gittim 2 haftada bir gel dedi pazartesi gideceğim Allah’ın izniyle zaten çok moralim bozuk bebişimi görüp acil kafamı dağıtmam lazım 😒
YeniGelinMeselesi Selinmoon kız erken doğurcam diye korkuyom bi muayene etseydi doktor iyiydi açıklık varmı falan 😂 biz böyle meraklı meraklı iyi 8 ay sabredebildik 😂🤣
555eeee67 Selinmoon ya ben 28 de gittdim ultrasyona şimdi 31+1olmşdum 35 de falan gitsem bi şey olurmu🫤
Selinmoon YeniGelinMeselesi hahah son zamanlar insan daha da sabırsız oluyor. Vallahi ben 40 41 42’ye kadar bekleyenlere helal olsun diyorum 😂😂
YeniGelinMeselesi Selinmoon bende o haftalara kadar bekleyenleri hayretle izliyorum da onlardan olmıycaz büyük ihtimalle kurbanı atlatsaydık iyiydi yav😂
Selinmoon YeniGelinMeselesi Hahaha ben bekleyemem zaten hemen alın derim şimdi böyle zorsa o haftaları düşünemiyorum 😂
555eeee67 Selinmoon çiş derken canım bende çok fazla gidiyorum da 1 2 damla bi şey oluyo sizde de öylemi