Selinmoon Lavinya21 benim az kaldı kocam bey bakalım rafı ne zaman takacak , tamamlanmış olacak o zaman. 😂
YeniGelinMeselesi Selinmoon hayırlısı neyse o olsun diyelim😂 İyi hadi ya aklımı alıyor bu çocuk bazen diyorum keşke bi cihaz olsa böyle karnımıza tutup bebişi görebilsek canlı canlı röntgendeki gibi yani😂
Lavinya21 Selinmoon aşkım doğuracaksın nerdeyse Lavin kuşun eksiklerini kendi eksiklerinizden önce tamamlayınn😂
Selinmoon Lavinya21 hahaha bir şey kalmadı canım rafı lavinin odası için aldık zaten şu meşhur raflar var ya 😂 takınca atarım resim . Onun dışında her şey tam ya 😍🤣
Lavinya21 Selinmoon iyi o zaman bari ya😂 sen kendine hastane çantasına kaç tane lohusa takımı koydun ben 2 tane koyduma ama kanama falan olursa yeter mi bilemedim
Selinmoon Selinmoon @YeniGelinMeselesi ben sustum kapı süsüm konuşsun 😂😂 bu arada Zeynep çok hoş, hiç eskimeyen bir isim 😍
YeniGelinMeselesi Selinmoon aaa çok güzel olmuş kııız adıyla yaşasın nadir güzel isimlerden🌸🌸🥰 Aynen hiçbir zaman eskimiyor ve hep bir kızım olursa zeynep olsun istemiştim eşimde kırmadı sağolsun☺️ Odası hazır sanırım maşallah miniğe 🥰 Ben oda yapmadım daha erken geldi şöyle 7-8 aylık olsun öyle odasını ayırıcağım zamana yakın düzenliycem ama bir odamızda onun beşiği ve dolabı var 🤭
Selinmoon YeniGelinMeselesi Çok teşekkür ederizzz teyzesi 🌸 evet hep bir oda yaptırmak istedim daha tamamlanmadı ama yakında biter 😍 yaparsınız sizde canım ❤️
Selinmoon Lavinya21 bende iki tane koyacağım canım ama daha gelmedi siparişim gelsin beğenirsem hemen yıkayıp ütüleyip hazırlayacağım. Yok ya yeter depentde giyeceğiz sonuçta
hkt934 Selinmoon teşekkür ederim 🙏🏻 yok yok, doktorum çok bir sorun görmedi zaten mini bir kız olacak dedi. sağlıklı olduktan sonra önemli değil ben kendim de uzun inceyim, şaşırtmadı 😛 zorunlu sezaryen olacak olup, gün alan var mı acaba ☺️
Ozgednc Selinmoon Benimde doktor kasılma önleyici ilacımı kesiyor dozunu düşürdü dün akşam 4 kere falan oldu kasilmam ☺️ 34ude bı gecseydik oh dicez 🥳
hellomama Selinmoon ayy sorma sorma , bugün oğluma sinirlenip bağırdım sonra tam bir saat ağladım o unuttu ben unutamadım daha 😂
Selinmoon hellomama yaaaa kıyamam 🥹 Ah ah ☹️ ben de öyleydim kız allahtan geçti 🤣🤣 kocam alttan alıyor yoksa yeniler duygularım kesin 🤣
YeniGelinMeselesi Selinmoon 🌸💖 Ne güzel olmuş rabbim sağlıkla güzel günlerde kullanmayı nasip etsin canım 😌☺️
Selinmoon YeniGelinMeselesi çok teşekkür ederim güzel dileklerin için canım 🙏amin yavrularımız sağlıkla gelsin 💋
Lavinya21 Selinmoon ne bilim ya bazıları o kadar abartarak hazırlamış ki benimde aklımda soru işareti oldu ne yapacağımı bilemedim cevremdede bazı kişiler az diyor bazıları yeter diyor 🤷