Selinmoon Cerenglr merhaba canım :) geçmiş olsun bizim de öyle bir günümüz bir günümüzü tutmuyor 😂 bir iyi bir kötü geçiyor buna da şükür 🙏 benim de bir kaç eksiğim var henüz tamamlayamadım o nedenle
Selinmoon Lavinya21 arada benim de öyle oluyor zaten ilerleyen haftalarda daha da az hissedecekmişiz yerleri çok daraldığı için lütfen endişelenme hemen 🙏
Lavinya21 Selinmoon araştırdım biraz öyle dediler de normalde kıpır kıpır olup birden hareket azalınca taktım ya 🤷 sende durumlar nasıl bebegim? Nasıl gidiyor kontrol ne zaman?
Selinmoon Iremparlkc2 ayy hemde ikiz 😍 Allah yardımcın olsun , nasıllar her şey yolunda mı? Erken gelme durumu var mı?
Iremparlkc2 Selinmoon amin 🙏 çok şükür herşey yolunda doktorumuz şuan için bişey diyemiyorum bu gidişle belki 37 38 i görürüz dedi
Selinmoon mommyy24 hahah görüldü olmuyor da :) mesajları okurlarsa tek tek o zaman görürler diye dedim 😍
Selinmoon sarikiz1 selam :) 👋 bizim de daha hazır değil çanta 🙄 daha dün eşimle temizlik için konuştuk halıları yıkamaya verelim , birini tutacağız bizde temizlik için ay sonu olsun diye düşündük bakalım 🤔
Selinmoon Lavinya21 çok şükür canım her şey yolunda gibi :) arada bir kötü oluyorum ama geçecek hepsi 🙏 kontrolüm ay sonunda bakalım . Seni anlıyorum kıpır kıpır oldukları için bir an sessizleşince insan tedirgin oluyor ☺️
Lavinya21 Selinmoon evet ya hamilelikte delirmemem için doğurmam lazım acilen 😂 yaa masAllah ay sonu gidince artık 2 haftada bir çağırır senide daha sık görürsün bebişi 🐣
YeniGelinMeselesi Selinmoon vaktiyle gelsinde ya şu 34.hafta kontrolüne gitseydim bi belli olcak her şey daha net yani de 2 hafta var 🦦😮💨
Selinmoon YeniGelinMeselesi amin canım bende düşünmemeye çalışıyorum yoksa hastaneye gidesim geliyor erkenden 😂
Selinmoon Yasemincee26 yaaa sezeryan olacak sanırım 😍 hadi hayırlısı ile kavuşun , niyeyse ben de haziranın ikinci haftası doğum olacak diye düşünüyorum 😂😂 bakalım neler olacak
YeniGelinMeselesi Selinmoon çok uzun ara verdik bu sefer 30 da gittim 34te çağırdı 1 ay çocuk kocaman olcak😂😮💨
Yasemincee26 Selinmoon sizin normal doğum mu olacak ilk bebeği mi bekliyorsunuz ? Bizim tüp bebekle oldugu için riske atmamak için sezeryan istedi doktorumuz sağlıkla kavuşalım da gerisi önemli değil
Vildan_krt 32+4 ile devam ediyoruzzz🌸🤍Bu zamana kadar en iyi ayım 7 ve bu günlerdi diyebilirim..Sadece bu hafta alt karnımda sancılarım ve ayaklarıma vuran bel ağrılarım başladı..🫶🏻E tabi erken yorulmayı da unutmamak lazım
Selinmoon Vildan_krt 😍 evet aynı şikayetler bizde de var . Normalmiş :) Zaman yaklaştıkça daha da artıyor ama olsun her şey geçecek sonuçta 😍