Krispiim16 AyeglEserCesur doktorumuzun cihazı baya üst seviye 12 haftada cinsiyet için fotoğrafını çekip renkli yaptı ama sarı siyah olanları değil kendisi beyaz dı damarlarına kadar görebildiğimiz baya bi renkli et kemik gibi de değildi zaten 😂😂
BurcuY Krispiim16 benim doktorum 20 den sonra bakalım dedi daha çok belli olur dedi ☺️17 de baktı belli olmadı daha
BurcuY Krispiim16 olur kuzu ben bugün detaylıya gittim orda renkli açtı bakan doktor baya belli yüzü 😍❤️ Sende Mayıs annesiyim dimi Kaç haftalıksın
Oznurboluzun Krispiim16 belirli bir haftadan sonra renkli resim görüyoruz ama veremiyor ama siyah beyazda çok net çıkıyor kızımın 30 haftalık resmi siyah beyaz çok güzel çıkmış ♥️♥️
Krispiim16 BurcuY bir ay sonra kuzum benim detaylı cinsiyet değişince eşim erken gitsek nolur diye baskı yaptı ama artık netleştirdik
Gnygns Krispiim16 10. haftadan beri önce siyah beyazla organları inceliyor sonra renkli ultrasonla yüzünü gösterip fotoğraf veriyor canım benimki.
Krispiim16 Kbr06 bende diğer kontrolümde isticem siyah beyaz da da yüzü belliydi aynı ben yavrum 😂😂😂 şaka bi yana çok özel bi an ya 😂😂
Meryem2200 Krispiim16 canim bende onu bugun doktora sordum renkli ne zaman bakabiliriz dedim herzaman istersek bakariz dedi o doktora gore degisiyo bazi doktorlar 20. Haftadan sonra bakiyolarmis
Kubraceylan Krispiim16 20 haftalıkken renkli oldu canım yüz hatlarıda çok belliydi hatta doğduktan sonra ki ve ultrason fotoğrafı var bir tane aynısı
aslhnyz Krispiim16 ben 20de gittiğimde renkli açmaya başladı ondan sonra hep renkli açtı fotoğrafları da renkli veriyor siyah beyaz bakıyor önce sonra renkli yüzüne bakıyor