Krispiim16 Kızlar merak ettiğim bir konu var özele giden arkadaşlar belli bir haftadan sonra ultrason renkli mi oluyor yoksa siyah beyaz mı yüz hatları görebiliyor musunuz ??
Reyhankarabiber Krispiim16 canm ben memoraile gidiyorum renkli görüyoruz diğer hastanelerde de var mı bilmiyorum 🤔
dml33 Krispiim16 belli bir hafradan sonra acanda var daha kucuk haftada acanda o doktora gore degisio sanirim
Sedaince Krispiim16 bize hem renkli gösteriyor hem siyah beyaz önce organlarını siyah beyaz inceliyor sonra yüzüne renkli de bakıyoruz ama ultrason fotoğrafını hep siyah beyaz verdi
Krispiim16 Reyhankarabiber teşekkür ederim canım bende Bursa çekirge doruk hastanesine gidiyorum merak ettim özelde hangi haftalardan sonra başladınız peki
Reyhankarabiber Krispiim16 20 li haftalarda başlamıştık canm yanlış hatrlamyrsam şimdi 38 haftayı bitircz 😁
dml33 Krispiim16 bi zahmet acsinlar o kadar para aliolar siyah beyaz gorceksek hep devlete giderim yani bn 21 oldm 22de kontroll var dicem acsin artik
yarennn Krispiim16 Evet ama bizimki bi türlü tam yüzünü göstermedi hep eliyle suratını kapatıyor yada hep yan dönüyor🤭
BurcuY Krispiim16 benim doktorum 20 den sonra bakalım dedi daha çok belli olur dedi ☺️17 de baktı belli olmadı daha
Krispiim16 yarennn sizdeki de şans bizim kız da nazlı çıkmıştı pozisyonu uygun değildi bende yürüdüm açmış bacakları bize doğru 😂😂 tamam artık öğrenin dermişcesine 😂😂
Mayasey 12. Haftadan itibaren renkli gösteriyor. Yani sonunda biraz renkli gösteriyor. Doktorla alakalı bence. Ama bu durum özele gitmek için bir sebep olmamalı. Doktorunuz iyi olsun, güvenilir olsun yeter
AyeglEserCesur Her ozelde cihaz ozellikleri ayni olmuyor maalesef bu yuzden ozelede gitseniz hep siyah gormek zorunda kalabilirsiniz
Krispiim16 AyeglEserCesur doktorumuzun cihazı baya üst seviye 12 haftada cinsiyet için fotoğrafını çekip renkli yaptı ama sarı siyah olanları değil kendisi beyaz dı damarlarına kadar görebildiğimiz baya bi renkli et kemik gibi de değildi zaten 😂😂
Bgusta Krispiim16 29 haftalik olduk hep siyah beyaz. Detayliya gonderdi 20 haftalikken ozaman renkli bir kere gordum orda da siyah beyaz gosterdi çoğunlukla.
Reyhankarabiber Bgusta canm kayseri memoriale gidiyorum ben sağlık personeliyim devlet memuruyum indirimli fiyatları 125 tl muayene 3500 de doğum ücreti ama indirimsiz ne kadar bilmiyorum