meltemtugay 30+4 ama 2 hafta önden gidiyor bebek doğum zamanı erkene alınır mı bu yüzden
Uyuyamıyorum var mı, aynı durumda olan
karakayahavva00 benim eşimde gece çalışıyor geceleri tek olmak da korkutuyor
burcuAy15
yazdım aslında sıkıntımı sanırım kaçırmışsınız..Sık idrara çıkmaktan uykum kaçıyo ayriyeten ikili tarama sonucum çıkmış bugün onun stresindende uyku tutmadı
BirAskMasali1323 yok test sonucunda herhangi bir sıkıntı mı var diye demiştim:)
burcuAy15 valla bilmem ki ama sende Allah’a şükür az daha sabret Allah’ın izniyle sağ salim sağlıklı bir şekilde Kucağımıza alırız
Ben de 35 im , sırtım batıyor şu an resmen, çiş ve mide yanması da her gece var şimdi talcid aldım bi tane ağzıma 🥲
meltemtugay inşallah
31 haftalık mide yanmasından uyuyamıyorum
Laylalaylay ben hiçbir ilaç veya takviye kullanmıyorum bir süre sonra midem almadı bıraktım
21 haftalık kendimi iyi hissetmiyorum karnımda ağrı bulantı arası karışık bi durum var daha önce yaşayan oldu mu uyutmadı saatlerdir
burcuAy15
ha pardon yanlış anladım kusura bakmayın..E-nabız da açıklanmış randevuma henüz var internetten karşılaştırdımda rakamlar normalin bi tık altında
Genelde rakamın üstünde yani yüksek olunca bebekte sorun var demektşr benimki ise normalin altınds olduğu için aklıma takıldı buda sorunmudur bebrkte o yüzden
emine_yalcnkaya o haftalarda bende yaşadım hatta kusma gibi olaylarım ama randevum yakınsa doktoruna sor derim
BirAskMasali1323 öncelikle kötü düşünme derim bende birçok sonucuma internetten baktım ve internete göre kötü sonuçlardı ama doktorum bir sıkıntı yok dedi yani içini ferah tut korkma 🙏
burcuAy15 ama ilaçsız geçmiyor ki :(
burcuAy15 perşembe günü kontrolümüz var bulunduğum ilçenin acili çok iyi değil zaten bişey yapamıyolar o yüzden hastaneyede gitmek istemiyorum inşallah kötü bişey yoktur
- Düzenlendi
burcuAy15
teşekkür ederim canım🥰inşallah🤲
Laylalaylay evet sana iyi geliyorsa tabi ki kullan ilacı