burcuAy15
yazdım aslında sıkıntımı sanırım kaçırmışsınız..Sık idrara çıkmaktan uykum kaçıyo ayriyeten ikili tarama sonucum çıkmış bugün onun stresindende uyku tutmadı

burcuAy15 valla bilmem ki ama sende Allah’a şükür az daha sabret Allah’ın izniyle sağ salim sağlıklı bir şekilde Kucağımıza alırız

Ben de 35 im , sırtım batıyor şu an resmen, çiş ve mide yanması da her gece var şimdi talcid aldım bi tane ağzıma 🥲

burcuAy15 32. Haftadayım şuan adet sancisi gelmeden önce vücut bacak ağrınız olur ya öyle bir ağrım var hep tuvalete çıkıyorum yerimden kalkmak dönmek çok zor belim çok ağrıyor hamile yastığıyla gezsem bile artık ise yaramıyor bir de mide boğaz yanması beni mahvediyor 🥹

Cerentua allah yardımcımız olsun inşallah mide yanöası için süt için iyi geliyor

21 haftalık kendimi iyi hissetmiyorum karnımda ağrı bulantı arası karışık bi durum var daha önce yaşayan oldu mu uyutmadı saatlerdir

burcuAy15
              ha pardon yanlış anladım kusura bakmayın..E-nabız da açıklanmış randevuma henüz var internetten karşılaştırdımda rakamlar normalin bi tık altında
              Genelde rakamın üstünde yani yüksek olunca bebekte sorun var demektşr benimki ise normalin altınds olduğu için aklıma takıldı buda sorunmudur bebrkte o yüzden

BirAskMasali1323 öncelikle kötü düşünme derim bende birçok sonucuma internetten baktım ve internete göre kötü sonuçlardı ama doktorum bir sıkıntı yok dedi yani içini ferah tut korkma 🙏

burcuAy15 perşembe günü kontrolümüz var bulunduğum ilçenin acili çok iyi değil zaten bişey yapamıyolar o yüzden hastaneyede gitmek istemiyorum inşallah kötü bişey yoktur