Guclu_anne Ea_aylms6 Benimde kimsem yok gibi😅 Var ama yok. Arkadaş grubumdan iki kişi hamile. En yakın arkadaşımın evi uzak. Bir tek ablam ve kayınvalidem var yakınımda. Birde olmazsa olmaz eltim😅. Hiç biri kafa dengim değil. Mecburiyetten ablamla görüşüyorum
Aysegul166 Ea_aylms6 33+1 haftalığız hergün mide yanması çatlakların sızlaması vs vs birsürü sorun he bide bizim oğlan çok yaramaz beklemedeyiz
Alyaeliz1 Denizdemiralay affınıza sığınarak soruyorum. Magnezyum ilacı sizdede büyük abdestin rengini siyah yeşil arası bı renk yapıyor mu
Aysegul166 Alyaeliz1 demir ilacı yapıyor bende bunu iğrenç bişey ya karnımı çok ağrıtıyor mecbur olmasa kullanmıcam bıktım ondan
lLavinia Ea_aylms6 ay en zor kısım hala düşünüyoruz🥹 siz karar verdiniz mi? Bir de bebişin hareketleri ne durumda ben bazen hissediyorum çok tatlı 😂
Ea_aylms6 lLavinia sare ismini düşünüyoruz inşallah 😍 16. Haftadan beri hareketlerini hissediyorum ve hiç durmuyorum çok hareketli😂
Esra1999 Ea_aylms6 ben bugün öğrendim 4 haftalık beta hcg 152.09 çıktı kanda şok adet tarihim de 6 Nisan doğru dimi 4 haftalık oluyo 2 gün sonra tekrar kan vericem
Esra1999 Ea_aylms6 teşekkür ederim bu süreçte nasıl geçirebilirim acaba yapmamam gereken yapmam gereken şeyler varmı