Aysegul166 Alyaeliz1 magnezyum değil demir yapıyo onu malesef magnezyumuda bana toz şeklşnde verdi içemiyorum midemi bulandırdı
Esra1999 Ea_aylms6 teşekkür ederim bu süreçte nasıl geçirebilirim acaba yapmamam gereken yapmam gereken şeyler varmı
Ea_aylms6 Esra1999 ben ilk başlarda yememe çok dikkat ediyordum her gün kahvaltıda yumurta kaşar yoğurt yiyordum aralarda da kuruyemiş özellikle ceviz kabak çekirdeği bebeğe kilo aldırıyormuş. Ama sonralarda saldım ya😅
Ea_aylms6 Guclu_anne şu an aramız iyi çok şükür ama daha 1 yıllık evliyim ilerleyen süreçlerde göreceğiz😂
Esra1999 Ea_aylms6 😂😂 ben Şuan 83 kiloyum be sürekli açım belirti olduğundan beri bende düzene koyucam kendimi ve bol bol yulaf yemeyi düşünüyorum
Kubradagdevren Ea_aylms6 aslında onu tam tersi sonlarda yapmamız lazımken başta yapıp saldık resmen çoğumjz bende dahil şimdi ekmeğe ne sürülür koyulursa dürüp sürüp yiyorım yeterki taştan yumuşak olsun hahahahahh😂😂😂
Guclu_anne Ea_aylms6 Çok iyi maşaAllah. Bende girumcelerimle abla kardeş gibi olmayı çok isterdim ama yok malesef. Evliliğimin ilk aylarından beri aynı mesafeliyiz. 3 sene oldu. Allah in izniyle aranızda bir sorun olmadığı sürece böyle devam eder.
Ea_aylms6 ZeynepDuru17 ayy çok güzel bir duygu bana da zaman geçmiyor gibi ama geriye bakınca 23 hafta nasıl geçti diyorum
Hyryaytn9004 Ea_aylms6 inanır mısın o kız erkek ayrımı çok saçma ikisi de aynı 🥴🥴ama yapacak birşey yok Allah’ım canlarını korusun zor oluyor ama yapacak bir şeyimiz yok 💓
ZeynepDuru17 Ea_aylms6 çok güzel geçer canım Allah’ın izniyle bende öyle diyordum ama bidaha baktım zaman geçmiş
Ea_aylms6 Kubradagdevren bazen kahvaltı yapmaya bile üşeniyorum ya yataktan asla çıkamıyorum maalesef
Kaderrdiler 20 yaşındayım ilk gebeliğim 35+2 deyim bu aya kadar çok hızlı zaman geçti ama şuan durdu sanki ne zaman doğurcam diye bekliyorum 😅