Ea_aylms6 Guclu_anne ecmbrkyldrm Bende istanbul Sultangazide oturuyordum evlendim ankaraya geldim ve burada kimsem yok aşırı sıkıcı🥹
Guclu_anne Ea_aylms6 Benimde kimsem yok gibi😅 Var ama yok. Arkadaş grubumdan iki kişi hamile. En yakın arkadaşımın evi uzak. Bir tek ablam ve kayınvalidem var yakınımda. Birde olmazsa olmaz eltim😅. Hiç biri kafa dengim değil. Mecburiyetten ablamla görüşüyorum
Ea_aylms6 BirAskMasali1323 benimde bel ağrım oluyor ama gebelikten öncede vardı emara gircektim gebe olduğumu öğrenince giremedim gebelikte ağrı aşırı arttı
BirAskMasali1323 Ea_aylms6 yok benim gebelikten önce bi sıkıntım yoktu gebelikte başladı bebek büyüdüğü için rahim genişliyo diye sırta veriyomuş ağrısı
Ea_aylms6 2222ils buradakilerde normal dye duydum çevremde de bazı kişiler 21-22 haftalıkken hissetmeye başlamış ben 16 haftalıkken hissetmiştim
Zeyyno_ Ea_aylms6 Bizde 24+3 haftaligiz 😅 İkinci gebeliğim şu anlık iyi gidiyor ara sıra bacağıma kramplar giriyor onlarda olmasa DHA iyi olacak gibi😌
Hyryaytn9004 Ea_aylms6 inanır mısın o kız erkek ayrımı çok saçma ikisi de aynı 🥴🥴ama yapacak birşey yok Allah’ım canlarını korusun zor oluyor ama yapacak bir şeyimiz yok 💓
lLavinia Ea_aylms6 ben de 20+3 ilk gebelik 🥰 cinsiyetiniz ne🥹 benim oğluşum olacak Allah nasip ederse 🥰
Ea_aylms6 ecmbrkyldrm maalesef yok ya buradakiler bir değişik binamdaki insanlar ben selam vermeden vermiyor
lLavinia Ea_aylms6 ay en zor kısım hala düşünüyoruz🥹 siz karar verdiniz mi? Bir de bebişin hareketleri ne durumda ben bazen hissediyorum çok tatlı 😂