Baliikci miyopmom Ayliz Mina ismini koyacam inşAllah kızıma eşim Ahsen olsun diyor ama Ayliz çok güzel bi isim bence kulağa hoş geliyor 🤗
zhdcck miyopmom afra ve alya güzel isimler :) Mihra da düşünebilirsiniz kızımıza koyacağız nasipse ❤️
Nur5892 miyopmom bi kizimin ismi melisa efsa diger kizimin ismi eflin zümra bunada ahsen nisa koyucaz insallah
BerrakYagmurMert miyopmom Asya , Defne geçen sene en çok konulan isimlerden. Alya , Arya , Umay çok güzel isimler ama çok popüler bu aralar. 20 sene sonrasının Elif , Zeynep i gibi olacak sanırım. Ben daha nadir isim arayışındayım. 6 ay var daha bulurum inşallah 😂
iremd-1798 miyopmom ilk kızımın ismi Eslem Duru ikinciye kızım olacak Alya Vera koyduk diyebilirim yani bütün isimli eşyaları dağıtmalıkları buna göre yaptırıyorum 🤭🤭
sevaldqn1 Acelyamomy azrayı diyonda benim kizimin ismini mi soylemiyon benmi yanlış görüyorum seni uyuz karı
gulgoksin_ Bir kızım var adı İnci İpek. Her duyan çok beğeniyor. İkinciye hamileyim henüz cinsiyeti belli değil ama kız olursa Gülden, Didem, Vera, Parla beğendiğim isimler arasında :)
ilayda_afra34 miyopmom İlk kızımım adı afra şimdi 2. Hamileyim cinsiyetimiz daha belli değil afrayla uyumlu kız ve erkek isimleri neler var