Ayseeazra Asya ismine baktik dun fakat ablamin gobek adi 😂cocuklugumdan beri kafamda yer edindigi icin dusunmedim fazla ama guzel isim🥰

Elif578 Erva da guzelmis hem okulda zorluk cekmez yurt disinda oldugumuz icin birazda onada bakiniyoruz🥰

Pamuk, başlığı Kız İsim Önerisi❤️ olarak değiştirdi.
Pamuk bu tartışmayı sabitledi.

miyopmom hamile değilim ama günün birinde olursam ve kızım olursa Alya ismini koymak istiyorum. Fikir olması açısından söylüyorum Ceyda Ateş’in kızının adı Talya ve duyduğumda hoşuma gitmişti. Hakkınızda hayırlısı olsun😇

miyopmom Talia diye koyan da var Talya diye de bu arada. İkisinin anlamı farklı hatta Ceyda Ateş’in sanırım Talia diye. Ama okunuşu Talya olarak çıkıyor onun da 🙈

miyopmom Aden ismini çok beğeniyorum ben eğer eşimde isteseydi Aden koyacaktim ama onun da içine sinsin dedim Asel de karar kıldık. Size de fikir olsun Aden,Ayla ismide güzel çift isim düşünürseniz aylanin yanına bı isim daha ekleyabilirsinjz

İkizlerime ;
      Alina Umay
      Belis İlay isimlerini koyacağız 💖
      Sizin listenizdede Azra’ya en uyumlu güzel duran Afra olmuş. Ayla alya ve Asya’lar o kadar çok ki afra daha farklı bence 🤞🏻

Benimde bir kizim olucak fakat ismini karar veremedik hala esim ikra bilge olsun diyor bende ahsen bilgede takili kaldim bilemiyorum hala sizdende fikir alayim sizce hangisi daha guzel