Cglglr Daha cinsiyeti belli değil ama biz kız olursa eğer Zühre💜 koymayı düşünüyoruz. Nadir koyulan bir isim ve söylenişi hoş 🌸
Momseyda miyopmom ayla arya güzel bence ama çok benzer olacak alya ile onun yerine Azra ya uyumlu mira olabilir
Hiratuba Melike0619 benim de ilk kızım hira ikinci de kız olursa aklımda rüya var🥰 onun dışında cemre de hoşuma gidiyor
Ilknurbayndr0 miyopmom ben Lara ismini çok beğeniyorum Azra ismiylede uyumlu bizde kızımızın adını Aden Mira koyacağız inşallah 🥰
Mihrannada Ben uzun bir liste yaptım. Saha kararsızım 😅 Umay Ece Tomris sinem Güneş. Bilge. Sahra. Dila. Derin . Defne.candan. Maya. Duru. Alisa. Esila. Burçak . Piraye. Vera. Ferah. Leyla . Melisa. Sıla. Aslı. mira .Alin. Hira. Parla. Elif
serkanbetul0606 Kb4576 gerçek anlamlarını araştıtin lütfen bende öyle sanıyordum ama birçok ismin anlamı yanlış biliniyor
SrpYlmz miyopmom Aslıhan da Afra da güzel ben Gökçe koyacağım kizima inşallah Göksu koymayi da düşünmüştüm birde Aksu da hoş sizde düşünebilirsiniz son olarak Açelya da güzel ☺️
Gulluuuuu miyopmom Umay’dan gına geldi valla artık herkes koydu o ismi 😂 afra çok güzel ama çok beğendim