Busragokhan0911 kahvesever__ mercimek çorbası, türlü yemeği, bulgur pilavı ☺️ annem de yaprak sarması gönderecek yanına da cacık yaparım bitti 🥰
YeniGelinMeselesi kahvesever__ zaten mutfakta sandalyem var otura kalka yapıyorum son aylar ağırlaşıyor insan diyorlardı da anlamıyordum ağırlaşmak nasıl bişey şimdi çok güzel anlıyorum😅
YeniGelinMeselesi kahvesever__ 5-6.aylar prenses dönem resmen en iyisi o 2 ay dı😂😂 8.ay itibari ile pandalaşma dönemi oluyor 😂🦦
Bigsecret3 kahvesever__ Bu cümleyi okurken beyaz bir duvara baktım ve harbiden keşke erkek olsaymisim dedm😅
zeynonunannesiiii kahvesever__ tarhana çorbası (kızım seviyor diye) ıspanak yemeği( eşim istedi) Ciger tava (bana) Pilav Salata veya cacık Yaprak sarma Baya uyumsuz oldu ama herkesin gönlü olsun karnı doysun 😂
kahvesever__ Bigsecret3 kız gerçekten anneme diyorum niye beni erkek doğurmadın keşke erkek olsaydım erkekler bizden rahat ☺️ valla
Bendiyebiri_ kahvesever__ yemek yapmak kolay düşünmek zor ben hastayım ve üstüne 18 haftalık gebeyim eşimde gelmiyecek makarna gecistirecem bugün oh mis 😂
Bendiyebiri_ kahvesever__ valla canım çorba içiyorum fayda yok doktorum nane limon Ihlamur ve sıcak ye iç dedi fayda yok diyorum adam şaşırdı kaldı
YeniGelinMeselesi kahvesever__ çok şükür sıcaklara kalmadan doğurcam ya darısı sizlere inşallah Allah kurtarsın😂😂