Seyhan000 kahvesever__ ahahah bende bekleyin bari eşim çok aç değilim pratik şeyler yap dedi kara kara düşünüyorum şimdi o arada uygulamaya girdim 😂😂
mekselinaa kahvesever__ Kuru fasulye pilav yapacağım bugün bebeğim dişten dolayı galiba çok huzursuz hiçbirşey yapasım yok
Bigsecret3 kahvesever__ mantar sote belki yanına hafif bir bulgur pilavı yaparım çorba var erişteli mercimekli bir çorba yapmıştım valla salata vs yaparım oldu bitti herhalde 😂
Seyhan000 kahvesever__ aa evet olabilir yanına da kahvaltılık domates salatalık koyarım çay yaparım olur biter teşekkür ederim aşko 😂😂😋👍
Bigsecret3 kahvesever__ cidden ya 15 aylık kızım var 4+3 haftalık hamileyim ne derde kaldım yarabbim 😂
Dilara_0 kahvesever__ kuru fasulye pilav cacık turşu salata ve eşimin isteği üzerine kısır (canı istemiş benden daha çok hamile olduğu için) Arkadaşım ve eşi de var. Akşama çaya da gelin pastası var yeterlidir diye düşünüyoruz 😂
YeniGelinMeselesi kahvesever__ tavuk sote pilav çorba yapıcam 1 saat sonra eşim gelicek dua ediyorum bir güç gelsinde yemekleri yapayım diye mutfağı temizledim bugün dolabı falan pil bitti😂🤕
YeniGelinMeselesi kahvesever__ zaten mutfakta sandalyem var otura kalka yapıyorum son aylar ağırlaşıyor insan diyorlardı da anlamıyordum ağırlaşmak nasıl bişey şimdi çok güzel anlıyorum😅