YeniGelinMeselesi kahvesever__ çok şükür sıcaklara kalmadan doğurcam ya darısı sizlere inşallah Allah kurtarsın😂😂
kahvesever__ YeniGelinMeselesi sağlıkla doğrun inşallah ben hamile değilim çocuklarım var iki tane büyütüyorum 😃
YeniGelinMeselesi kahvesever__ aağ bende hamilesiniz sandım vallahi kusura bakmayın 🤭Rabbim bağışlasın evlatlarınızı 😌🌸
Liv3652 kahvesever__ firinda tavuk şiş 🐓 Pilav 🍚 Cacık 🥒 Yetiştirebilirsem çayın yanına da ıslak kek 🍫yapamazsam bisküvi banarız 😂
kahvesever__ Liv3652 afiyet olsun haha bende tatlı yapmak istiyorum da ne yapsam diye onu da düşünüyorum 🥹😃
kahvesever__ sevaldqn1 iki çocukla ben asla yapamam mantı yoksa benimde canım istiyor belki yarın yaparım büyük sıkarım
BirAskMasali1323 kahvesever__ Tavuklu mısırlı yoğurtlu şehriye çorbası🥣 yanında ne yapiyim diye düşünüyorum bende sizde yanında bana fikir verin hanımlar😇
BirAskMasali1323 kahvesever__ pilav olmaz çünkü kendisi şehriye ama makarna daha iyi olur🥰teşekkür ederim
Bendiyebiri_ kahvesever__ valla canım çorba içiyorum fayda yok doktorum nane limon Ihlamur ve sıcak ye iç dedi fayda yok diyorum adam şaşırdı kaldı