orcngzm yok canım 32 den sonra doğum iznine çıkabiliyorsun ancak doktordan 1 hafta 1 hafta normal rapor alabilirsin

Iremaydmrr ikiz gebelik 30 da alınıyor da öncesinden verirler mi acaba dedim

orcngzm bir yıl içerisinde 40 gün rapor hakkın var 14 gününü kullanabilirsin sonra doğum iznine ayrılacaksın zaten

orcngzm evet ben de öyle yapmayı düşünüyorum. İkiz gebelik 30. Hafta ama öncesinde sağlık ocağından ya da hastaneden birer hafta şeklinde alabilirsiniz.

Ozgednc merhaba bende bişey sorabilir miyim ben 32. Haftada rapor aldım izne çıktım ama doğum parası için doğumun gerçekleşceği günde tekrar almak gerekiyor mu doktordan

Mommelike hastaneden alacaksınız o belgeleri doğum yaptığınıza dair onlar sizi yönlendiriyor sağlık ocağına vereceğiz belgelere kadar ayrinayri veriyorlar

Arkadaşlar memurun yılda 40 gün rapor hakkı var ya , heyet raporu buna dahil mi yoksa 40 günü bitirip heyet alabiliyor muyuz

Drfatma Memurun değil sadece her çalışan 40 gün alabilir. Heyet memurlara 6 ay başka sektörde çalışanlar işyerinin insiyatifine göre istediği kadar alabilir.

Ozgednc merhaba , ben memurum da rapor hakkım 20 gün kaldı bir ay heyet alabilir miyim yoksa yirmi gün mü alabilirim

Drfatma isterseniz 20 gün rapor alın onu bitirin,isterseniz de heyet alın. Benim 40 gün rapor hakkım hala duruyor heyet aldım her ay.

Ozgednc her ay ne kadar heyet aldınız ? 40 gün içinde değil o zaman heyet değil mi