kalorisizpatates MelodyFairy yavrum gecen hafta aynısını yaşadım ertesi gün sabah çıkıyor sağlık ocağında çok stresli😅
kalorisizpatates MelodyFairy hatta hemen e nabıza düşmüyor sağlık ocağını ara onlar sisteme girince düşüyor bakıp sana söylesinler sonra da sisteme düşer bizim burda hep öyle oldu
kalorisizpatates MelodyFairy sabah mesai başlar başlamaz ararsan öğrenirsin öğleni beklemene gerek kalmaz
MelodyFairy kalorisizpatates yok ya ne zaman düşerse bakarım canım Aşırı gaz sancım karın şişkinliğim var ilk defa böyle oluyorum
kalorisizpatates MelodyFairy gebelikte ben de öyleydim aşırı gaz oluyor hazımsızlık sen rahim filmi de çekilmiştin pozitif göreceğine inanıyorum 🤗
T1627 MelodyFairy trendyoldan toplu almistim testleri ben adetime bir hafta vardi ilk silik cikti 4 gun ust uste yaptim hep boyle koyulasti sonra kan verdim
Mervenr00 MelodyFairy şimdi gördüm postunuzu inşaallah güzel haberlerle gelirsin bende çok merak ettim 🥰
T1627 MelodyFairy Allah razi olsun simdi 26 haftaligim Allah kimsenin kucagini bos birakmasin isteyen herkese versin🤲🏻
seymanuryldrm kalorisizpatates ovulasyon testlerinde de c ve t yazıyor lh kısmı testin en ucunda yazıyor aynı gebelik testi gibi ☺️
kalorisizpatates seymanuryldrm ben de kullandım canım ovülasyon ilk defa burada görmedim her marka Farklı demekki laboquick kullandım
Bir_nazenin01 MelodyFairy canım ben adet oldum ya demekki testin pozitif çıkma sebebi kürtajın etkisiymiş inşallah sen gebesindir 🌸
Silan_Abdullah MelodyFairy rabbim inşallah bugün en güzel haberleri sana verir en güzeli sana nasip olur inşallah Allah sana sağlık güzel bir evlat versin inşallah 🙏