kalorisizpatates Sendenbanakalan t ve c çizgisi var bu gebelik testi ovülasyon değil ovülasyonda L ve H yazar resimdeki ovülasyon ondan o sanmışlar galiba gebesin kan vermeni öneririm çok net çıkmış
Mzzz Esra1999 orası öyle ama malesef burda psikolojik midir nedir adete on gün varken bir sürü belirti yaşadığını soyleyip hamile olmayanlarda var ama dediğin gibi bir şeyler olduğu fark ediliyor
kalorisizpatates Mzzz ama evdekini çekmemiş ki internetten görüntü almış marka aynı diye karıştırmış olabilir ben de gördüm detayları ama testte t ve c çizgisi var ovülasyonda l ve h olur
Sendenbanakalan kalorisizpatates ya varya şu ayrıntı bnm icin cok iyi geldi tşk edrim evet bnmkinde c ve t var c de tam kırmızı t ise silik ve yarin tekrar test yapıcam aradan 4 gün gecti
seymanuryldrm kalorisizpatates ovulasyon testlerinde de c ve t yazıyor lh kısmı testin en ucunda yazıyor aynı gebelik testi gibi ☺️
Sendenbanakalan rumeysa_mom bu teste c ve t yazılarından haric bşka dediginiz şeyler yazmıyor kafam karıştı
kalorisizpatates Sendenbanakalan evdeki kullanılmamış testlerinizin fotoğrafını atar mısınız teyit ederim kafanız daha rahat olsun
kalorisizpatates MelodyFairy yavrum gecen hafta aynısını yaşadım ertesi gün sabah çıkıyor sağlık ocağında çok stresli😅