kalorisizpatates seymanuryldrm ben de kullandım canım ovülasyon ilk defa burada görmedim her marka Farklı demekki laboquick kullandım
seymanuryldrm kalorisizpatates böyle testlerde kutusunda yazıyor ben bunlardan da kullandım ☺️ En güzeli bence birgebeningunlugu testleri onlarla iki kere hamile kaldım vesile oldu yani. İlki kimyasal olmuştu ikincisi şimdi son gunlerdeyiz ☺️ birde jelini kullanmistim bilginiz olsun ☺️
Himommy Kızlar ya bat son 4 kaldı belirtilerim var ama acaba psikolojik mi bilemiyorum test yapmaya cesaret edemiyorum günler saatler geçmiyor bir türlü bu ay rahim filmi çektirdim acaba bir yararı olur mu temiz çıkmıştı sonucum
Bir_nazenin01 MelodyFairy canım ben adet oldum ya demekki testin pozitif çıkma sebebi kürtajın etkisiymiş inşallah sen gebesindir 🌸
MelodyFairy Bir_nazenin01 hadi ya hayırlısı olsun inşallah canım 🌼🫶🏻bende sanmıyorum hamile olduğumu ama bakalım sonuç ne çıkacak
T1627 MelodyFairy Allah razi olsun simdi 26 haftaligim Allah kimsenin kucagini bos birakmasin isteyen herkese versin🤲🏻
kalorisizpatates seymanuryldrm yumurtlama günlerimi biliyorum canımm ovülasyon bir kere denedim bidaha denemem daha çok stres yapıyor ben de kendiliğinden gebe kaldım ama sağlıksız oldu hayırlısı olsun artık☺️🙏🏻 teşekkürler tavsiyen için
B-Y94 MelodyFairy hayatım meraktan çatladım 😂 bence vardır ya içimde iyi biset hissediyorum bana da haber ver ben sık sık buradaki postlara bakıyorum yazişmalara
Himommy seymanuryldrm ovulasyonunu ve jelini 4 5 ay kullandım daha sonra bıraktım 2 aydır yapmıyorum ovulasyon 2 hafta önce rahim filmi çektirdim temiz çıktı artık biraz akışına bırakmaya çalışıyorum ovulasyon testi aldığım zaman yanında hamilelik testleri gelmişti onlar duruyor onlarla yapmayı düşünüyorum 🥹🥹
seymanuryldrm Himommy Rabbim sevindirsin insAllah seni bu ay 🤲🏼🌸 hsg den sonra ilk 3 ay ihtimal artıyor ☺️