Sendenbanakalan MelodyFairy evet bu marka iyimi blmiyorum ilk hamilelik olucak Allah izin verirse acemiyim biraz:))
Lykiav Sendenbanakalan bu ovulasyon testi. Bende de böyle oldu hamileyim dedim ama ovulasyon testiymis
Sancar1302 amayinedeiyiilerledim attığı teste bakın C ve T var yaptığı test HCG ovalusyinda L ve H oluyor bildiğim
amayinedeiyiilerledim Sendenbanakalan evet maalesef. Sadece yumurtlama döneminde olup olmadığınıza bakmanızı sağlar. Sadece bu test eğer çok net 2. Çizgiyi verirse hamile olduğunu o şekilde öğrenenler var diye okudum forumda.
Sendenbanakalan amayinedeiyiilerledim hangi testi almalıyım eczandan onlada yapıyım bnm kasık agrım var birde sık idrar ondan şüphelenip yapmıştım bşkada deniyim
amayinedeiyiilerledim Sendenbanakalan adetinize daha varsa erken gebelik testi. O da en az 3 gün kala daha doğru sonuç verecektir. Geciktiyseniz kaset test almalısınız
rumeysa_mom Sendenbanakalan canım testin içini aç uç kısmında hcg yazıyorsa gebelik lh yazıyorsa yumurtlama testi
Esra1999 amayinedeiyiilerledim ben kaset test aldım erken gebelik baktım çıkmadı ama kasette iki tanede de çıktı
Sendenbanakalan rumeysa_mom bu teste c ve t yazılarından haric bşka dediginiz şeyler yazmıyor kafam karıştı