Alone MelodyFairy sağlık ocağı biraz geç çıkıyor cnm ben cuma vermiştim bugün çıktı anca. Hadi hayırlısı olsun
Esra1999 MelodyFairy inşallah ya hissediyorum ben aşırı halsizlik ve göğüs ağrısı bel ağrısı gün güne artıyo belirtim
Sendenbanakalan Ya kızlar bnmde tek cizgim silik ve heycanlıyım resim atıcam size ama nerden paylaşablirim sizinde yorumlarınızı merak ediyorum # #yardımpls#
Esra1999 Sendenbanakalan sol üst tarafta üç çizgi varya resim yükle diyo oraya tıkla linki kopyala msj bölümünde altta resim yükle var oraya tıkla çlinki yağıştır olur canım
kalorisizpatates Sendenbanakalan t ve c çizgisi var bu gebelik testi ovülasyon değil ovülasyonda L ve H yazar resimdeki ovülasyon ondan o sanmışlar galiba gebesin kan vermeni öneririm çok net çıkmış
Sendenbanakalan MelodyFairy ya halâ inanamıyorum eşime söylemedim henüz silik diye emin olamadım erken oldugu icin mi silik sizce
Youngmotherr MelodyFairy Allahım seni sevindirsin ya hep takipteyim seni inşallah bebiş seninledir 🥹🤍
MelodyFairy Sendenbanakalan yeni yani 3,4 haftalık bence ama net hamilesin kan ver eşine güzel haberi ver 🥹🫶🏻