2727dfne Yasemincee26 hastahane cok güzel biz kızım hsta oldugunda kaldık ama 2 kuzenim 2 dayımın hanımı da orda dogum yaptı 2 de arkadaşkm yaptı hepsi muratta hepside çok memnun kaldı ben imkanlar dolayı devlete gidiyorum
2727dfne Yavru-kus ben dha yeniyim 5 haftalığım hepsini instegramdan ekledim hangisi sıcak kanlı gelirse ondan devam etmeyi düşünyorum
2727dfne ikiprensesannesi27 hepsi sezeryan oldu kendi istegiyle bi arkadaşım Dilara basattaa dogurdu 2 3 ay üstüne oturamadı bizim bütün sülale bossan abonesi bizde dahil 😃 genel olarak güzel bi hastane
ikiprensesannesi27 2727dfne bende ilkini orda doğum yaptım ilk 1 hafta bir şeyim yoktu sonrada 40 çıkana kadar öldüm oturamadim
Yasemincee26 2727dfne memnunlar akrabalarınız değil mi ? Bazıları çocuk doktorundan şikayetçi olmuş ama bilemedim ya
Yavru-kus 2727dfne Elif karataşlı kesinlikle o hastanedeki 1 numaralı doktor mükemmel ilgi alakası var
2727dfne Yavru-kus bende instegramdan ekledim peline kanım kaynadı bide Ferhat ve serhat var ama sizin dediginizş de degerlendiricem zamanım cok 🤣
2727dfne ikiprensesannesi27 güler yüzlü birine benziyor ayın 20sinde gidicem bakalım bide şehir Hastanesi’nde tek kişilik oda tutabiliryomuşsuz o yüzden oraya gidiyorum
Didemceca ikiprensesannesi27 şehir hastanesinde mi oldu bu . Ben de devletten sezaryen düşünüyorum da
ikiprensesannesi27 Didemceca bossanda oldum bende ama ilgileri fln çok iyiydi devlette düşünüyordum doğumu ilk oraya gittim kalabalıktan fln rezaletti hemen bossana gittim iyiki gitmişim dedim