2727dfne Yasemincee26 hastahane cok güzel biz kızım hsta oldugunda kaldık ama 2 kuzenim 2 dayımın hanımı da orda dogum yaptı 2 de arkadaşkm yaptı hepsi muratta hepside çok memnun kaldı ben imkanlar dolayı devlete gidiyorum
2727dfne Yavru-kus ben dha yeniyim 5 haftalığım hepsini instegramdan ekledim hangisi sıcak kanlı gelirse ondan devam etmeyi düşünyorum
2727dfne ikiprensesannesi27 hepsi sezeryan oldu kendi istegiyle bi arkadaşım Dilara basattaa dogurdu 2 3 ay üstüne oturamadı bizim bütün sülale bossan abonesi bizde dahil 😃 genel olarak güzel bi hastane
ikiprensesannesi27 2727dfne bende ilkini orda doğum yaptım ilk 1 hafta bir şeyim yoktu sonrada 40 çıkana kadar öldüm oturamadim
Yasemincee26 2727dfne memnunlar akrabalarınız değil mi ? Bazıları çocuk doktorundan şikayetçi olmuş ama bilemedim ya
Yavru-kus 2727dfne Elif karataşlı kesinlikle o hastanedeki 1 numaralı doktor mükemmel ilgi alakası var
2727dfne Yavru-kus bende instegramdan ekledim peline kanım kaynadı bide Ferhat ve serhat var ama sizin dediginizş de degerlendiricem zamanım cok 🤣
2727dfne ikiprensesannesi27 güler yüzlü birine benziyor ayın 20sinde gidicem bakalım bide şehir Hastanesi’nde tek kişilik oda tutabiliryomuşsuz o yüzden oraya gidiyorum