Alinammm 38+1 deyiz hala açılmam yok en geç 18 Mayıs doğum ama bakalım beklemez gelir inşallah hemen 😅
annelikrahmettir 10 Temmuz tahmini ama, karnım şimdiden çok büyüdü. Eşim erken doğuracaksın bence diyor. Rabbim hayırlısıyla vaktinde doğmasını nasip etsin.
melisinmutfakblogu Htcnur 2. Bebeğim ilk bebeğim 18 aylık oldu sezeryan doğum yapmstm dikislerm incelms patlama riski var diye 36 dan sonra heran dedi 37 de karar kıldık
Fatma13cengiz momofmychildren aynı haftadayız son adet tarihine göre 26+6 ama doktorum bir hafta önden gidiyor dedı ultrasona göre 27+6 gözüküyor
Berfinkorkutt CerenEkin bende 33+2 🥰 doktorum bebek tahminen haziranın ilk haftası gibi gelir dedi genel olarak o şekilde oluyormuş normal mi sezeryan mı
Sevmbiln 36.2 21 mayısta alınacaktı 8 Mayıs Çarşamba alacaklar erkenden belkide 6 Mayıs❤️insallah kğveze girmez dualarınızı eksik etmeyin kızlar 🙏
Fatma13cengiz momofmychildren tahmini doğum söylemedi aslında ultrason kagıdında 5 temmuz yazmış ama 5 temmuz erken geliyor bana haftaya göre
Ozlem23MZS Haticemhy2727 walla her hafta erkeğe benziuorlar dediler en son gecen hafta 16. Haftada erkek dedi bi doktor kesin diye ama neden kuşku var hep icimde 😅
Fatma13cengiz Ozlem23MZS aynı durumu bende yaşıyorum canım ilk hamileliğimde oğlumu 12 haftalık öğrenmiştim bunda 17. Haftada söyledi ama hala emin konuşmadı erkeğe benziyor dedı cevremdekilerde bence o kız dedı ilk hamileliğime göre göbek şekli bile farklı
Haticemhy2727 Ozlem23MZS sende mi öylesin ya bende öyleyim hatta 2 gün önce detaylıya gittim orda bile erkek dediler