melisinmutfakblogu birmucize1 34+3 olduk gece 12 den sonra normal doğum 13 hazirandi ama doktorum 23 mayısta sezeryan dedi 37. Haftamzda son 18 gün yani
Kader_25 birmucize1 39+2 heran her saniye gelebilir artık gelsin artık oğlum hadi ablanla birlikte seni bekliyoruz gel
Btl_akkurr birmucize1 34+1 haftalığım ama sat a göre ise 35 im inşallah 30 Mayıs doğum olucak daha kontrole gitmedim en son doktorum tarih belirle dedi gelirken bende diyorum kilosu iyise bebeğin gelişimi 27 Mayıs inşallah bakalım 😊
Umutaren birmucize1 28 haftalık olduk normalde Ağustosta miladı doluyor ama sezaryen olacağım için doktor 38 de alırım dedi temmuz sonu yani diğer oğlum 3 Ağustos doğumlu 40. Haftada doğdu acaba konuşsam 3 Ağustos bekler mi 28 29 temmuzda alacak oluyo
melisinmutfakblogu Htcnur 2. Bebeğim ilk bebeğim 18 aylık oldu sezeryan doğum yapmstm dikislerm incelms patlama riski var diye 36 dan sonra heran dedi 37 de karar kıldık
YaseminTomar birmucize1 ikiz gebelik 12+1 haftalığız Allahtan bir şey çıkmaz ise doğum Ekim ortası ve sonu gibi görünüyor 🥰
Oykuayyldz_12 birmucize1 7+1 21 Aralık olarak gözüküyor allah nasip ederse. Sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi
Yldrm34 birmucize1 Benımde adet tarıhıme göre 10 hazıran nedense mayısın sonu olucakmış gıbı hissediyorum 34+5 haftalığız teyzoşları☺️
Ozlem23MZS Haticemhy2727 walla her hafta erkeğe benziuorlar dediler en son gecen hafta 16. Haftada erkek dedi bi doktor kesin diye ama neden kuşku var hep icimde 😅
Symnr166 Bizimde uygulamaya göre 8 Temmuz doğum tarhi 😅 30+5 deyiz 23 haziranı atlatmak istiyorum kuzenimin düğünü var, 3 temmuzda benim doğum günüm, keşke doğum günümde doğsa canım kızım🫶🏻♥️