Fatma13cengiz momofmychildren tahmini doğum söylemedi aslında ultrason kagıdında 5 temmuz yazmış ama 5 temmuz erken geliyor bana haftaya göre
Fatma13cengiz Ozlem23MZS aynı durumu bende yaşıyorum canım ilk hamileliğimde oğlumu 12 haftalık öğrenmiştim bunda 17. Haftada söyledi ama hala emin konuşmadı erkeğe benziyor dedı cevremdekilerde bence o kız dedı ilk hamileliğime göre göbek şekli bile farklı
gulkilickiyar birmucize1 7 + 4 ya benim gibi ocakta doğup oğlak yada babası gibi Aralık’ta doğup yay olucak 😂 bence Aralık’ta doğsun benim gibi inatcı olmasın😂
Haticemhy2727 Ozlem23MZS sende mi öylesin ya bende öyleyim hatta 2 gün önce detaylıya gittim orda bile erkek dediler
YeniGelinMeselesi Kubra6694 bende yengeç burcu olmasını istiyorum 😂 dua ediyorum 22sinden sonra gelsin diye 😂😂
Nesli46 BusraaZeynep ultrason kağıdındada yazar tam 40 haftalık sürecin tarihi zaten uygulama ile aynı zaman dilimi
BusraaZeynep Nesli46 allah allah hiç görmedim o yüzden benim haftamdakilere hep gün verilmiş ortalama ben birkaç doktora gittim hiçbiri demedi de merak ettim sağ olun
Nesli46 BusraaZeynep doktor banada söylemedi bu tarihte doğar diye ultrason kağıtlarındaki yazılar dikkatimi çekti ordan gördüm😄