gokkusagiii birmucize1 ayy deme 😁 28 haftalik oluyoruz bizde 12 itibari ile. Bu zamana kadar ite kaka geçti zaten 😅
Kalbimxkk23 birmucize1 uygulamaya göre 28 Haziran ama sanki 38 de sürpriz yapicak yakisikkim hislerime göre
Tugcedora birmucize1 16 Haziran gözüküyor bizim de ama sanmıyorum o kadar duracağını inşallah kalır diyeceğim ama bayramda da doğmasını istemiyorum 🤭
MMehtapceylan birmucize1 16+0haftadayız Ekim ortası gibi gözüküyor insallah hayırlı sağlıklı gelsin normal doğum istiyorum öylede olur inşallah
Gizem111 birmucize1 selamlar 26. Haftadayız.. muhtemelen temmuz sonu gibi olur diye tahmin ediyorum 🐣
Merymytm Badeveannesi cok güzel ya benimde doğum günüm 7 Ağustos uygulamada kızım 6 Ağustos doğacak gösteriyor bakalım sonuç ne olur sanki Ağustos olmadan doğacak gibi 🥰
Arzudag Bizde 16 haftalığız Ekim 10 gibi olur dedi doktorum bakalım inşallah sağlıcakla gelsin bebişler♥️♥️
Ranipcneg YeniGelinMeselesi Ahahaha aynı duygulari yaşamak peki😅😅. Bizde 32+2 doktorumuz 28 Haziran ve 4 temmuz arası olabilir dedi banada erken gelecekmis gibi geliyor sadece kurbandan sonra gelmesini istiyorum .🤲 Sağlıkla gelsin yavrularımız♥️
YeniGelinMeselesi Ranipcneg hehe annelik işte😄 inşallah sağ salim zamanıyla vaktiyle gelir bebişlerimiz 😌🌸
Gamzelit 27 haftayız bizde kızımla 8 ağustos normalde günü doluyor ama doktorum tüp bebek diye temmuz 2.haftadan sonra sezeryan planlayabiliriz istersen normalde düşünürüz dedi de içimde hep 6 ağustos var 🥰😇
Sinyo birmucize1 gözüken tarih 15 temmuz ama bana da o kadar kalır gibi gelmiyor ☺️ haziran sonuna kadar kalsa bari 😂