ferideeerciyes birmucize1 amin inşallah 🙏🏻 teşekkür ederim rabbim doğum yapan herkesin yar ve yardımcısı olsun sağlıkla gelsin bebişlerimiz🩷💙💕🌸
Kader12_ birmucize1 28. Haftadayım doğum 30 temmuz görünüyor bakalım kızım sanki erken gelecek sabırsız biraz
Canan-06 birmucize1 uygulamaya göre 30 Ağustos ama erken gelecekmiş gibi hissediyorum 23.haftamızdayız oğluşumla
Zseda YeniGelinMeselesi benimde 5 temmuz,bende bikac gündür o tarihi görmem bayramda dogurucam ben diyip duruyorum😂
Zseda Nazd1 aaa ben bu açıdan gerçekten hiç düşünmemiştim,yengec olacak diye mutluydum. İkizler mi oluyor öyle 😂😂 ben çok dile getirmeyeyim ya😃
Nazd1 Zseda 22 sinden önce olursa ikizler olur valla hayatımız sonra bi sakin ol çocuğum kararsız çocuğum diye geçer 😅
NGold Normalde 13 haziran görünüyor ama doktorum şu iki haftayı atlatım sonra 1 haziranı görebilmeyi çok isterim dedi nst de sancım çıktı istirahat verdi yatıştayım 🤭 34+3 🥲 bebişim en son 3kg olmustu
SrpYlmz birmucize1 maşallah 🧿 23+3 Ağustos 28 normalde ama sezeryan olucam o yüzden Ağustos 18 i gözüküyor inşallah 🧿♥️
Eminekoc96 birmucize1 Benimde oğluş 17 haftalik teyzeleri 15 Ekim görünüyor bakalım nolur benimde 13 Ekim belki dogumgunumde gelir 🥰
Nazd1 Zseda benim kardeşim kız ikizler illalah etmiştim 28 sene şimdi kocam ikizler bide bıcırık olursa hayat bana ne olur bilmem😅😅😅 çok dikkat etmek lazım 😅
Badeveannesi birmucize1 Ağustos 9 gösteriyor uygulamaya göre ama benim doğum günüm 5agustos inşallah gönlümden geçen nasip olurda kızımı doğum günümde kucağıma alırım 🥰❤️
Merymytm Badeveannesi cok güzel ya benimde doğum günüm 7 Ağustos uygulamada kızım 6 Ağustos doğacak gösteriyor bakalım sonuç ne olur sanki Ağustos olmadan doğacak gibi 🥰
merve_alan04 birmucize1 34+2 bayramdan 2 gün önce gözüküyor 😂 limon gibi canım seni sıktılar bayramda
Zseda Nazd1 valla ben Bbi terazi bi ikizler olmasin diye dua ettim. Şükür teraziyi eledik,malum eşim terazi 😂 şimdi ikizleri de eleme zamani😂