aysgnr birmucize1 Son adet gününe göre 8 hafta 3 gün gözüküyor, bizim daha cinsiyetimiz belli olmadı. Aralık ayında olacak gibi, oğlak burcu olmasını çok isterdim, nasip bakalım 😊
Tuba-M55 birmucize1 aramızda çok az var bizim de 7 temmuz görünüyo tabi prensesimiz acele etmezse🥰 acele etmesinler lütfen bayramda doğurmak istemem😂
Nazd1 birmucize1 bizde tam 30 haftalık olduk 31 de gidiyoruz🫣 tahmini tarih doktor 7 temmuz demişti 10 gün ileride gidiyor benim bebiş birde sezaryen olacağı için sanırım haziran sonuna gelecek☺️
CerenEkin Uzunkirpik 4 gün var aramızda. Doğum öncesi iznimi aldım tahmini doğum tarihi böyle yazıyor raporumu mu göndereyim 😀
gokkusagiii birmucize1 ayy deme 😁 28 haftalik oluyoruz bizde 12 itibari ile. Bu zamana kadar ite kaka geçti zaten 😅
ferideeerciyes birmucize1 amin inşallah 🙏🏻 teşekkür ederim rabbim doğum yapan herkesin yar ve yardımcısı olsun sağlıkla gelsin bebişlerimiz🩷💙💕🌸
Siraturk birmucize1 33+3 19 haziran gözüküyor ama kız bebekler daha erken doğuyor diyorlar bilemiyorum😅
Selinmoon birmucize1 30 Haziran gösteriyor uygulamada ama ultrasonda gelişimine göre her gittiğimde önde oluyor . 🌸