K-1997 BusZeyRas  üstteki ovulasyon testim alttaki gebelik alttakiden ben gözle sanki çok çok ince bir çizgi gördüm gibi demin yaptım
K-1997 BusZeyRas 4 gün var canım ovulasyonla gebelik öğrenenler var ama onlardan birine göstermem lazım
BusZeyRas K-1997 ben de gaza geldim test aldım hem de şu fortest olan 150₺ bi tanesi😂😂 negatif çıktı. Çok hassas bi erken gebelik testiymiş demekki bu ay olmamış nasip canım💜
K-1997 BusZeyRas benim de umudum yok öyle hayali çizgilerle olcak iş değil o ben çok gördüm o hayali çizgileri yoksa da umarım gecikme olmadan adet oluruz da bidaha deneme fırsatımız olur hemen
BusZeyRas K-1997 aynen canım nasip tabii ki. ♥️ erkenden negatif görünce de insan biraz rahatlıyor sürekli düşünmüyor😭
BusZeyRas Himommy hiç sorma gaza geldim yaptım ama negatif çıkmadı bir de çok iyi bir test aldım . Erken gebelik çok ta uçuktu fiyatı😀 nasip değilmiş artık zaten pazar adet günüm artık deneme bir dahaki aya canım. İçim içimi yiyordu acaba mı diye belirtilerimin hepsi paikolojikmiş anlayacağın
Dilaradefe28 BusZeyRas freely al kaset 1 hafta varken gosterdi kuzum bende yeni ogrendim 122 ile betam yarin kontrolum var 3 unde kan vermistim adetime 1 gun vardi yarun 4+6 olcaz insallah kontrolumde guzel gecer darisi isteyen herkese insallah
BusZeyRas Dilaradefe28 ya bu değişik bi testti akan idrara tuttum sonra bi daha batırdım içi hep ıslanmış kaymış zaten sinir bozucu bir testti ama negatif artık bi daha test almam canım bir dahaki aya🥲belirtiler hep psikolojikmiş baksnaa
Himommy BusZeyRas senden gaz alıp bende yaptım 🤫🤫😂 negatif çıktı ama bilmiyorum 4 gün kaldı birde çok su içiyorum afedersin idrar çok çok açık bir renkteydi burada kızlar etkileyebilir dediler testte erken gebelik değildi normal kaset testti artık neyse nasipte varsa öğrenirim 🥹🥹
BusZeyRas Himommy erken gebelik olsa belki çıkardı içini ferah tut canısı inşallah vardır♥️ evet o etkiliyormuş ama eczacı bana bu testi etkilemez bu çok hassas bi test dedi
BusZeyRas Himommy nasipten öte yol yok. Psikolojimizi çok etkiliyoruz burada🥹 uygulamayı silşyorum dayanamayıp tekrar yüklüyorum. Belirtilerim resmen psikolojikmiş en çok buna üzüldüm. Kızım çok kardeş istiyor yoksa bu kadar üzülmezdim
Himommy BusZeyRas yani hâlâ psikolojik mi devam ediyor bilmiyorum ama ara ara gelen yoğun bir mide bulantısı gelip geçiyor sırt ve bel ağrım hâlâ var ama bilemiyorum dediğin gibi nasipten öte yol yok yani varsa gelecek rabbimden başka kimse engel olamaz 🥹
BusZeyRas Dilaradefe28 canım benim epilepsi geçmişim var o yüzden herşeyi içemiyorum ama çok sağol bir araştırayım
BusZeyRas Himommy benim de göşüslerim sızlıyor ve büyüdü, beyaz akıntım var, kasık batmam geçti. Demekkiiii hepsiiiii paikolojikmiş ben de. Erken gebelik testleri yanılır mı ki bilemedim