Himommy BusZeyRas boyumun ölçüsünü aldım negatif çıkınca rahatlarım diyorum bu sefer de acaba geç döllenme mi belki testte çıkmadı diye kendimi umutlandırıyorum en iyisi cumartesiye kadar beklemek 😂
BusZeyRas Himommy aynen canım en iyisi hatta benim bat pazar pazartesiye kadar beklemek😂 benim adetim hiç sekmez çünkü gününde olur çok nadir erken olur.
BusZeyRas Himommy ama dün negatifi görünce cidden bi değişik hissettim günlerdir çok kafaya takmışım acaba mı diye biraz da iyi oldu sanki yaptığım göğüslerim hala şiş ve hassas adetten sanırım diğer belirtiler geçti
BusZeyRas Negna- canım benim pazar günü bat daha 4 gün var😀 yapmayacaktım ama dayanamadım bir de çok kahve tüketen bir insanım çıkarsa dikkat ederim falan demiştim ama çıkmadı test te çok saçmaydı hep kaymış içi ben idrarda tutunca
K-1997 BusZeyRas yaz sonuna kadar dayanırım diyordum ama dayanamayacagım bi iki aya tekrar çatlama iğnesi yaptırıcam tekrar en azından 2 defa gebelik elde ettim
BusZeyRas lilyum_ ay benim aldığım erken gebelik testi çok kötüydü cidden ya da benim suçum mu yapamadım resmen fazla idrardan mı ne içi hep kaymış çizgi yerinde beyazlama oldu falan
BusZeyRas lilyum_ gel canım 🤭 hasbunallahi ve nimel vekil . Rabbimden ümit kesilmez. Telrar tekrar yaptın mı?