K-1997 BusZeyRas 27 sinde ilişkiye girdim ilk defa ilişki sonrası bembeyaz bol bir akıntım oluştu ilk defa karşılaşıyorum acaba yumurtlamaya mı denk geldi diye düşündüm eğer öyleyse daha çıkmaz zaten o daha önceki tarihlerde de ilişkim oldu
K-1997 BusZeyRas ben iki günde bir yapmaya başladım internetten toplu alıyorum oda iyi değil biliyorum ama pıhtılaşma sorunum var en erken gebeliği ne kadar erken öğrenirsem benim için iyi 😌
BusZeyRas K-1997 nasip canım inşallh hamilelik belirtindşr o akıntı. Kendini kötü hissetme sorunun varsa tabii ne kdar erken öğrensen daha iyi♥️ hangi marka aldın ?
K-1997 BusZeyRas ama gerçekten o testlere de pek güvenmiyorum sen alırken mutlaka iki farklı marka al
BusZeyRas Dilaradefe28 Dggsd lilyum_ Enen kızlar selam, baptınız? Hangi marka test almak lazım? Biraz meraklandım perşembe ben de test alayım dedim
Enen BusZeyRas bende hala beklemedeyim hem oldu gibi hissediyorum hem kendimi kandiriyormusum gibi geliyor sanırım teste de cesaretim yok gibi 😔
Dilaradefe28 BusZeyRas freely al kaset 1 hafta varken gosterdi kuzum bende yeni ogrendim 122 ile betam yarin kontrolum var 3 unde kan vermistim adetime 1 gun vardi yarun 4+6 olcaz insallah kontrolumde guzel gecer darisi isteyen herkese insallah
BusZeyRas K-1997 ya ben kan vermek istemiyorum o yüzden erken genelik testi mi alsam dedim biraz merakım ağır basmaya başladı normalde gününden önce yapmayacaktım
BusZeyRas Himommy benim de cesaretim ve umudum yok ama nedense test yapasım geldi dün akşam normalde daha yapmayacaktım cidden 5 gün var daha günüme
K-1997 BusZeyRas gebeliğe emin olmadan kan testi verilmemeli bence bi kaç tane eczane testi yapılmalı ondan sonra kan benim için daha iyi oluyor
K-1997 BusZeyRas  üstteki ovulasyon testim alttaki gebelik alttakiden ben gözle sanki çok çok ince bir çizgi gördüm gibi demin yaptım