_Annemmm4 ElaEge uygulamaya göre sonnn 19 karnımda sertleşme be kasılmalar oluyor arada pelvik kemiklerimde ağrı pilatesle egzersiz yapıyorum hergün günde 3-5 tane hurma yiyorum bakalım artık ne zaman gelicek miniğimiz çok heyecanlıyım çokk 🥹🌸💞
_Annemmm4 ElaEge bugün doktor kontrolümde doktorumda söyledi kafası kanala girmiş bende erken olacağını hissediyorum ama hiçde belli olmuyor son zamanlar iple çekiyoruz 💞🥹
ElaEge _Annemmm4 bizim 28. Haftadan beri kafası kanalda asla da gelmiyor kızçem sevinmiştim erken gelir diye 38 deyiz gelen giden yok benimde sertleşmelerim bel ağrılarım ara ara sancılarım oluyor ama beklemedeyimmm
ElaEge rmyscmc benim mide yanmam hiç olmadı nerdeyse ama 7-8 ay kustum yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik sağlıkla kavusalım insallah🩷
sevgul43_ ElaEge hurmalarla yürüyüşlerle geçen günlerim.. aynen surekli kendimi dinliyorum sancim.mi var suyum mu geldi psikolojim bozuldu 🤣 37 hf)
ElaEge sevgul43_ sancıyıda anlamıyorum ben işin kötü yanı eşim diyor çocuk doğcak sen anca çözceksin bu işi 😂
Esra_Omer_21 ElaEge bugün randevum vardı sancı çıkmadı 38+6 oldum 41 e kadar beklicez hakkımızda hayırlısı olsun ☺️
Mlttm4141 37+5 olduk ikinci gebelik bebek kanalda olduğu için 8 Mayıs’a kadar beklemedeyiz gelemzse 14 Mayıs seezeryan
ElaEge Mlttm4141 kanalda olunca hemen gelir sanmıştım bende yaa öyle olmuyormuş o işler maalesef hakkımızda hayırlısı olsun🩷
Seymaat Mlttm4141 35+3 de bize de kanala girmiş dedi ama herhangi bir tarih vermedi. Kanala girince süreç nasıl oluyor acaba
ftgggg 35+2yim nst sancı çıkıyor son bir haftadır ama açıklık yok. İç bacaklarımda sinirlerde hissislik oluyor benzer durum yaşayan var mı💖💖
ElaEge ftgggg kaçlarda sancınız bende yarın giricem bakalım kaşıntımdan dolayı kolestozdan süphelendik sağ sağlim atlatsak şu günleri
busraacicek 39+1 de nişanım gelmişti annem dedi yarın yada sonraki gün doğurursun diye ama 40.haftaya giriş yaptım bugün hala bekliyorum oğluşumu.suni sancı olsun istemiyorum inşallah 41 e kadar gelir 🥹
ElaEge busraacicek inşallah ya ama suniden de korkmayın bende diyorum suni muni verselerde doğursam hemen keske diye
Mlttm4141 ElaEge bizimde öyle ama doktor suyun gelebilir dedi 8 Mayıs’a kadar bekliyoruz ondan sonr A3 gün konferansı varmış eğer doğum olursa başka doktor girer dedi bende napicagimi bilemedim
Mlttm4141 Seymaat benim muayene etmek istedi ben kabul etmedim nasıl olur bilmiyorum sadece eğer suyun gelir ağrın olursa gel hemen dedi
ElaEge Mlttm4141 çatı kontrolü mü oluyor nasıl muayne edicekti istemediniz yarın gidicem bende bilgim olsun