ilaydagur Filiz-kkn04 ben vajinal doğumdanda sezaryen doğumdanda çok korkuyorum o yüzden seçmedim düşünmemeye çalışıyorum Allah nasıl nasip ederse o an bebek nasıl gelmek isterse öyle olsun tabi en başında sağlıkla 🫶🏻🫶🏻
ilaydagur Kbrasyn hemde çokk bazen yolda yürürken bile çok zorlanıyorum birden belime karnıma bi sancı gidiyo anlatamam🥲
Havva2626 Haticeburak06 Beni her yerden ittiriyor çok kötü dalga dalga oluyor şu an 10 dakikadır dalga dalga hiç durmadı
sedanur4004 ilaydagur 34+6 27 mayısta sezeryan olacağım 🩷 24 günümüz kaldı ama zaman gecmiyor sanki ya biran once doğurmak istiyorum artık🥺
btytgy Haticeburak06 canım kasılma dediğin nasıl oluyor aniden gelen kısa süreli ağrı kasılma mı oluyor? İlk gebeliğim benim de 35+3 arada aniden bi şiddetli ağrı girip hemen bitiyo acaba kasılma mı bi de vajinamda çok fazla baskı hissediyorum
Haticeburak06 btytgy canım benim 4 saattir geçmedi hala devam ediyor ve sıklaştı yeni geldim hastaneden doktorum 3 güne doğurursun dedi belkide bugün doğurursun dedi. Rahim ağzım yumuşamaya başlamış . Yarın sabah tekrar gitmemi istedi
btytgy Haticeburak06 aa öyle mi Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kolaylıkla canım🙏🏻 hepimize inşallah bize de yaz burdan gelişmeleri ☺️
Haticeburak06 btytgy tamam canım nişanım geldi baya kanlıydı. Gelmeye devam ediyor. Duş alıp hastaneye gidicem tekrar😁
revsan_kandupan45 Haticeburak06 normal doğum mu düşünüyorsünüz bebiş kaç haftalık 😊 Rabbim sağlıkla kucağınıza alsın inşallah 🤲
Zeynooooooo ilaydagur bu gun tam 38 olduk💙 kismetse normal.olucak allahin izniyle cunki yurt disindayim sezeryan olma ihtimalim yok😂
Gulluuuuu ilaydagur 34+3 Mayıs sonu haziran başı dedi doktor ama o zamana kalmaz diye düşünüyorum bende