ZeynepDuru17 ilaydagur bütün kızlar toplandık toplandık toplandık toplandık hepimiz birden yıprandık yıprandık yıprandık yıprandık ahahahaha 🤣🤣 heyecanlıyım birazda korku vs ama şükür diyelim 🤣🤣🤣🥴
Havva2626 Haticeburak06 Peki ne zamana kadar açılman olabilirmiş bir şey söylediler mi? 1 hafta falan sürer mi ki.
ilaydagur Kbrasyn hemde çokk bazen yolda yürürken bile çok zorlanıyorum birden belime karnıma bi sancı gidiyo anlatamam🥲
Ayseolcay 39+6 oldum 36 dan beri 2 cm açıklığım var nst de düzensiz ağrılar çıkmakta ama ben hissetmiyorum heyecanla bekliyoruz sabah kontrolüm var bakalım neler olmuş içeride 😅
Kcmz35 Ayseolcay bende aynı durumdayım doktorunuz bir şeyler önerdi mi kanala girmeyi kolaylaştıracak
Haticeburak06 Havva2626 of hiç değil ya. Hala kasılma oluyor ama başka bi belirti yok. Sıkıldım daraldım 1 Saate geçmezse gidicem tekrar
Havva2626 Haticeburak06 Kasılma dediğin ağrı mı yoksa bebek dayanıyormuş gibi bir his mi? Benim bebek dayanıyor gibi oluyor.
MasaLeyla06 cannkmrc 39+1 aynı valla bu doğum nasıl olacak anlamdım birde fark ederseniz bu sene bebeklerin hepsi geç doğuruyor
btytgy ilaydagur 35+3 çok az kaldı 38 de dr dogum başlamazsa biz başlatırız dedi diyabet oldugum için fazla bekletmek istemiyorlar 🥹 zaman daraldıkça korku da gelmeye başladı. Kızlar bir sorum olacak anlık acı ağrı giriyor bu kasılma mı demek oluyor? ay ilk gebeliğim emin olamıyorum🙈
EsraOrhann asell13 bende 37+1 günü gününe aynı 😅 sizin şafak sezeryan olduğu için otomatikman düşüyor ne güzel 😂❤️ Sağlıcakla gelsinler inşallah
busraaa10 Filiz-kkn04 aynıyız seninle bende o kadar çok merak ediyorum ki ama bi o kadar da korkuyorum 🥲😂