ilaydagur 34+5 nasipse mayıs sonu bekliyoruz sona çok yaklaştık aşırı heyecanlıyımm sizler ne durumdasınız😍
asell13 ilaydagur 37+1 olduk bugün kontrolümüz vardınherşey yolunda 15 mayısı bekliyoruz sezeryan için 🥰🤍
busraaa10 Filiz-kkn04 aynıyız seninle bende o kadar çok merak ediyorum ki ama bi o kadar da korkuyorum 🥲😂
Nureymn 36+ 3 ile son 25 bebişi bekliyoruz .yalancı sancılar çok kasılmama sebep oluyor gerçek sancı nasıl olacak hiç bilmiyorum 🥹👼
Boncukk123 Nureymn yalancılar bile can yakıyor değil mi 🥹 Rabbim yardımcımız olsun gece beni daha çok zorluyor sizin nasıl ? Kemik ağrılarım çok vajına üstü ve kenarları 🥹
Fundahakanb Nureymn 36+3 Kasılma oluyor aşağı doğru baskı ve yürüyememe nerdeyse bazen zor yürüyorum.
ilaydagur Nureymn bazen evet çok kasılıyo ama doktor kasılmalar düzenli ve şiddeti artarsa gel dedi normalmiş yani 🥹
Nureymn Filiz-kkn04 evet birkaç gündür her akşam kasılma yaşıyorum . Uzanınca ya da bebek pozisyon değiştirince ancak geçiyor 🥲
EsraOrhann asell13 bende 37+1 günü gününe aynı 😅 sizin şafak sezeryan olduğu için otomatikman düşüyor ne güzel 😂❤️ Sağlıcakla gelsinler inşallah
Hafsa1134 Esraaaas aynı hafta ve günümüz ara ara yalancı sancılarım oluyor dün doktora gittim mayısın sonu haziran başı dedi sizde nedir durum
ilaydagur Filiz-kkn04 ben vajinal doğumdanda sezaryen doğumdanda çok korkuyorum o yüzden seçmedim düşünmemeye çalışıyorum Allah nasıl nasip ederse o an bebek nasıl gelmek isterse öyle olsun tabi en başında sağlıkla 🫶🏻🫶🏻
Greenleaf ilaydagur 36+1 benimde 29 Mayıs görünüyor ama o zamana kadar gelir diye umuyorum 😅gün geçtikçe zorlaşıyor ama şükür tabii sağ salim kucağımıza alalım da 🫶🏼🥲
Haticeburak06 ilaydagur 36 olucam 12den sonra😂 acilden geliyorum doğum kasılmalarım başlamış. Bebek çok sık toplanıyor duş aldım yemek yedim bekliyorum erkenci sanrm bizim kız😂💃🏻
btytgy Haticeburak06 canım kasılma dediğin nasıl oluyor aniden gelen kısa süreli ağrı kasılma mı oluyor? İlk gebeliğim benim de 35+3 arada aniden bi şiddetli ağrı girip hemen bitiyo acaba kasılma mı bi de vajinamda çok fazla baskı hissediyorum
Boncukk123 Haticeburak06 ne şikayetle gittin canım acile gece bende çok kötü oluyorum bel kasık ağrısı bacak aralarımda ki kemik ağrısı bide geceleri de başladı karnım sertleşmeye kasılmaya 🥹
Haticeburak06 Havva2626 ay yeni eve geldim kız🤣 sanırım öyle 🥺 ama kasılma hariç bişey yok hala uzanıyorum öyle