Leila22
Ah şu Happy Kiss’e biz de sağlıkla geçeriz inşallah 🙏🏼🥰
Biz de eşimle münakaşa ettikten sonra nerede istiyorsan orada doğur demesiyle beyaz bayrakları çektik 😁 seninle konuştuktan 1-2 gün sonra rahatsızlandım, nolur nolmaz diye doğumhanedeki nst cihazlarına bağladılar. İlk dakikadan fauller başladı. Telefon yasak cihazı etkiliyor dediler, başka yerdeki hemşire arkadaşlara falan sorduk hiç öyle bişey yokmuş. Telefonun ekran yansımasından nst monitörüne bakıyorum telefonu kullanmıyorum ona rağmen başka bi ebe gelip yasak diyo. Ya dedim kullanmıyorum, ayna niyetine yansımaya bakıyorum, olsun telefon yasak dedi gitti. Belki 3 farklı ebe uyardı.. Kafayı yemişler telefonla, hayır yasaksa cihazı bu denli etkiliyorsa sen niye telefonla odaya giriyorsun? 😂 Belli yani sancı çekerken falan o odada yalnız bırakılıcam refakatçi kadın bile almıyorlar saçmalığın daniskası. Hani şu da var ilk doğumlar genelde 6-10 saat falan sürer. Benim de ilk doğumum ki gebelik diyabeti ve hipotiroid tedavisi görüyorum. Stres yaptığımda şekerim falan fırlıyor hemen. O yüzden karar aldım normal doğum olacak derlerse özelde, Allah korusun sezaryen derlerse devlette yapıcam doğumu.
Bu arada sana ne kadar duacı olduğumu tahmin bile edemezsin. Belki de beni kaç yıllık travmadan kurtardın beni. Allah senden razı olsun tüm kalbimle söylüyorum 💖💖💖