Burcu-2634 Sudenrfidann benim de bugün 2 hafta bakalım haftaya cuma aramaya başlarım çünkü doktor 3 hafta sonra ararsın çıkmış olabilir demişti bekliyorum bakalım
Burcu-2634 teachermomyy23 şehir hastanesinde Tuğba yuvanç ve eşi Hüseyin Oğuz yuvançı çok tavsiye ediyolar 24 mayostan sonra inşallah benim de doktorum olucak Hüseyin hoca
ellifccetin anneolmak_icin Test için gittiğiniz de soruyorlar mı neden geldiniz diye yoksa giden herkese sorgusuz sualsiz yapıyorlar mı
anneolmak_icin ellifccetin tabiki ikili test istiyorlar ben tüp bebek hamile kaldım ikili testin güvenilir olmadığı için fetal dna testi yaptırmak istedim doktorum buraya yönlendirdi dedim
Havvabaht gayesblog kesin bilgi kız olduğunu öğrenince çocuğu aldırıyorlar o yüzden bakmıyoruz artık dedi doktor
Burcin1- @Sudenrfidann sonucunuzu öğrendiniz acaba nasıl yazıyor risk oranı yüzdesi mi negatif pozitif olarak mı
Burcin1- @Burcu-2634 fetal DNA sonucu aldınız mı acaba negatif pozitif olarak mı yazıyor sonuç nasıl oluyor acaba bende bekleme aşamasındayım
Burcu-2634 Burcin1- daha çıkmamış sonuçlar valla bende bilmiyorum nasıl bişey çıkıyor ilk defa yaptırdım ilk çocuğum da doktorum böyle bi test istememişti 2. De sorun yok ama doktorum yaptırmamı istedi inşallah bi sıkıntı yoktur
Burcin1- @Sudenrfidann anladım hadi hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız inş’ALLAH bebişlerimiz sağlıklı doğsun 🙏 doktor da bana 3 hafta olunca ara acil yazdı kağıdıma da ikili test riskli cıktı benim. Senin nasıldı
Sudenrfidann Burcin1- benim de kan da yüksek risk çıktı canım ense kalınlığı ve burun kemiği görünüyordu ama 3 gün önce kontrole gittim doktorum iyi gözüküyor inşallah temiz çıkacak demişti Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏
Burcin1- @Sudenrfidann amin inş’ALLAH güzel sonuçlar alalım 🙏 benimde ikili test kanda yüksekti ama ultrason görüntüler iyiydi ense burun kemiği herşey olması gerektiği gibi dedi şükür.