Sudenrfidann Burcin1- Cuma günü falan ara istersen zor bağlanılıyor zaten ben 3 gün hiç bağlanamadım mesela
Burcin1- @Sudenrfidann haftaya cuma mı dedin erken olmaz mı iki haftada cıkarmı ki acil yazdılar gerçi ama yinede deneyeyim şansımı
Burcu-2634 Burcin1- daha çıkmamış sonuçlar valla bende bilmiyorum nasıl bişey çıkıyor ilk defa yaptırdım ilk çocuğum da doktorum böyle bi test istememişti 2. De sorun yok ama doktorum yaptırmamı istedi inşallah bi sıkıntı yoktur
Burcin1- @Burcu-2634 aynen benim de ilk çocukta istenmedi böyle birşey olduğunu ikinci çocukta öğreniyorum
Burcu-2634 Burcin1- sonuçlarım çıkmış bakalım eşim işten izin alıp gidicek doktorla görüşmeye inşallah herşey yolundadır bi sıkıntı yok diye biliyorum ama gene de içim rahatlayana kadar huzursuz hissediyorum kendimi
Burcin1- @Burcu-2634 aa iyi cıkmış çok güzel hadi hayırlı haberler alın inşallah 🙏 tam olarak kaç günde çıktı
BeyzaGrcn Ben yaptırdım birsuru şeye bakmışlar yanlarında yazıyor düşük risk diye 1 ay da çıktı benim sonuçlar cinsiyet yazmıyor
Burcin1- @BeyzaGrcn osmangazi üniversitesinde mi yaptırdınız sizde düşük risk yazıyor demek bayada geç çıkmış sizin
BeyzaGrcn Burcin1- evet eskisehir osmangazide yaptırdım arada bayram haftası vardi büyük ihtimal o yüzden geç cikti ama zaten 3 yada 4 haftada cikar arayıp öğrenin diyolar
Burcin1- @Burcu-2634 bizde İstanbul’dan gideceğimiz için sonuçları alamadık yarın gelmeyin çarşamba yok ya doktor perşembe alacağız sonucu hızlı trenle gidip 😊
Burcu-2634 Burcin1- temiz çıktı sonuçlar çok şükür. Zaten bende bir sorun yoktu genelde doktorum istemişti
Ozuzun Burcin1- merhaba kaçıncı haftada yaptırmıştınız? Benim de acil yazıldı acaba o kadar erken çıkar mı merak ettim ?