Havvabaht Bende 4 5 gün önce kan verdim. Sonuçlar 4 hafta sonra çıkıyormuş cinsiyetede bakmıyorlarmış artık
Sudenrfidann anneolmak_icin çok sevindim 🙏bende 2 hafta önce kan vermiştim merak ediyorum ama ulaşamadım telefonlarına
anneolmak_icin Sudenrfidann tam bir ay olunca arayın daha erken çıkması için zaten zor ulaşılıyor . İnşallah güzel sonuçlar alırsınız ☺️
Sudenrfidann anneolmak_icin sizin ikili testiniz mi yüksek riskli çıkmıştı neden yaptırmıştınız fetal dna yı
anneolmak_icin Sudenrfidann İkili test yaptırmadım kesin sonuç fetal dna dediler Eskişehir yakın olunca direk bu testi yaptırdım
ellifccetin anneolmak_icin Test için gittiğiniz de soruyorlar mı neden geldiniz diye yoksa giden herkese sorgusuz sualsiz yapıyorlar mı
Havvabaht gayesblog kesin bilgi kız olduğunu öğrenince çocuğu aldırıyorlar o yüzden bakmıyoruz artık dedi doktor
Sudenrfidann Burcu-2634 ben bugün aradım 2 hafta oldu sonunda bağlanabildim daha işlem sürüyor dediler
Burcu-2634 Sudenrfidann benim de bugün 2 hafta bakalım haftaya cuma aramaya başlarım çünkü doktor 3 hafta sonra ararsın çıkmış olabilir demişti bekliyorum bakalım