Durdaneunl Nimet_27sumer27 Antep te yaşıyorsunuz demek ben de antebe yeni atandım şehir hastanesine doğum iznine ayrıldım direk instagram adresimi versem oradan Antep’le ilgili birkaç bişey sorabilirmyiim size
Nimet_27sumer27 Durdaneunl valla canım Instagram kullanmıyorum inan burdan ne istersen sorabilirsin elimden geldiğince yardımcı olurum
Durdaneunl Nimet_27sumer27 şehir hastanesine yakın yerler karataş ve Akkent tarafları sanırım oralardan eşyalı 2+1 evler varmıdır bulabilirmiyim bebişler iki aylıkken işe başlayacağım çünkü hastaneye yakın yerlerden tutmak istiyorum bilginiz var mı @
Nimet_27sumer27 Durdaneunl eşyali bilmiyorum ama kiralık var daha dün hastane ye giderken gördüm kiralık daireler vardı hastane ye yakın eşyalı Bulmak o tarafta biraz zor
Durdaneunl Nimet_27sumer27 oralar hastaneye uzak galiba yine de Karataş ve Akkent tarafında eşyalı duyarsanız beni bilgilendirirmisiniz
Aysebayrm54 Sevvaldal merhaba konunun üzerinden zaman geçmiş ama merak ettim ikiz olduğu kaçıncı haftada belli oldu