Nimet_27sumer27 Durdaneunl valla 35 haftalığız özel hastane 20 Mayıs ta gel dedi tâbi malum çok bütçem Yok ayın onunda devlete gidecem bakalım o ne diyecek
Btuba58 Nimet_27sumer27 maşallah bebeklerinizin kilosu çok iyiymiş tek yumurta mı Bende 29. Haftadayım biri 1000 diğeri 1200 gram biri hep geriden geliyor siz nereye takibe gidiyorsunuz memnun musunuz hastanenizden
Nimet_27sumer27 Btuba58 şehir Hastanesi’ne gidiyor um doktor um çok iyi ve çok memnunum cuma gunu randevu um var tavsiye ederim tâbi Gaziantep’tey seniz
Durdaneunl Nimet_27sumer27 Antep te yaşıyorsunuz demek ben de antebe yeni atandım şehir hastanesine doğum iznine ayrıldım direk instagram adresimi versem oradan Antep’le ilgili birkaç bişey sorabilirmyiim size
Nimet_27sumer27 Durdaneunl valla canım Instagram kullanmıyorum inan burdan ne istersen sorabilirsin elimden geldiğince yardımcı olurum
Durdaneunl Nimet_27sumer27 şehir hastanesine yakın yerler karataş ve Akkent tarafları sanırım oralardan eşyalı 2+1 evler varmıdır bulabilirmiyim bebişler iki aylıkken işe başlayacağım çünkü hastaneye yakın yerlerden tutmak istiyorum bilginiz var mı @
Nimet_27sumer27 Durdaneunl eşyali bilmiyorum ama kiralık var daha dün hastane ye giderken gördüm kiralık daireler vardı hastane ye yakın eşyalı Bulmak o tarafta biraz zor
Durdaneunl Nimet_27sumer27 oralar hastaneye uzak galiba yine de Karataş ve Akkent tarafında eşyalı duyarsanız beni bilgilendirirmisiniz