Ggkl ummanela oğlum 2 buçuk yaşında ismi AHLAS KAYRA ve yalnız değilsin arkadaşım bizde farklı ve anlamı güzel olan bir isim istiyorduk çok araştırdık en başta yeniliklere açık olduğunu düşündüğüm ailem bile ahraz gibi o ne dedi ama ben umursamadım evet canım sıkıldı yalan değil hatta koymaktan vazgeçecektim sonra dedim yani ben istiyorum kocam istiyor neden olmasın ama suan iyiki koymusum diyorum kendisi de çok rahat alıştı söylemesi telafuzu çok güzel bir isim ilk defa veya her duyan aaa ne güzel bir isim diyor çok az var bu isimden ne güzel diyor anladın mı Ahlas annesi olarak söylüyorum sakın üzme kendini çokta güzel bir isim
ummanela Ggkl maşallah ne güzel adıyla yaşasın inşallahh💙 koyduktan sonra da hala laf edenler oldu mu peki
Einan ummanela Eşime anlatamiyorum maalesef. Dediğiniz gibi çok değişik isimler var şuan. Büyüklerde yada akrabalar onlarin ne düşündüğü umrumda değil herkes kendine baksın. Onemli olan eşim le benim karar vermem😊
ummanela Einan kesinlikle öyle❤️ olması gereken o aslında . Diğerleri her şeyi söyleyebilme hakkına sahip sanıyorlar kendilerini
Einan Hatice_00 benim eşimde ayni kafadan once kendisi buluyor dalga gecilcek şeyi. Belki baskalarinin kafasi sen gibi calismiyir dalga geçmezler 😁 Herşeye bir sey bulur benim eşim kareli elbise yada gömleğe sofra bezi gibi der mesela. Benim isim zor isim konusunda😁
Ggkl ummanela hayır ya cidden aksine laf eden herkes çok çabuk alıştı ama mantıklı olan da bu baktığında isim konulduktan sonra hala konuşanın ağzının üstüne vurman lazım 😂😂😂😂
Ggkl ummanela ahlası daha çok kullanıyoruz babası da bende hatta ismi garipseyen herkes Ahlası kullanıyor 😂😂
Sumi_95 @ummanela methaba bende nasipse Kerem Ahlas koyacağım banada çok tepkiler geldi en yakınlarımdan ahraz derler dalga geçerler vs diye bazen acaba değişsem mi diyorum sonra içimde kalacağına umursamıyorum sonuçta ahlasın mükemmel bir anlamı var ve biz anlamına göre koyuyoruz zaten
bebosmommy Sumi_95 geçsinler boşver herkes her şeyle dalga geçiyor bence harika bir isim keremle de çok güzel geliyor kulağa
biranne__ ummanela bende ilk başta düşünmüştüm sonra vazgeçtim telaffuzda zorlanırlar diye faln ama güzel isim bence koyulur
bebosmommy ummanela anneannem adım Beyza olmasına rağmen sündüz der, eşimin adı adem Mahmut diyor 😂😂😂 yani çok da şey yapmayın eskiler öyle alışmış isim çok hoş bence adıyla yaşasın inşallah🩵🩵
Sumi_95 bebosmommy çok teşekkür ederim gereçten insanlar muhakkak dalga geçecek bir şey buluyorlar o kadar kapı süsü hediyelik yaptırdım ona rağmen kafamda hala değişsem mi düşüncesini soktular
Dryfrmzz25 ummanela yiğenimin ismi yiğit ahlas 🥰 başta tuhaf gelmişti bizede ama şimdi çok beğenerek söylüyoruz adını bence çok hoş bi anlamıda çok güzel
ummanela Dryfrmzz25 sanırım başta tuhaf gelen isimler sonra o bebekle bütünleşince alışılıyor☺️🌸 ben de kararımı buna göre vermeliyim gibi görünüyor🌸🌸
elmaelmaelma İçinize sindiyse koyun tabi ki. Ama fikir istiyorsunuz diye belirtiyorum, ben de söyleyişini tuhaf buluyorum maalesef. Sırf farklı olsun diye bir şeylerden türetilmiş isimler garip geliyor.
ummanela elmaelmaelma Ahlas uydurma bir isim değil aslında ☺️ Farklı olsunndiye türetilmemiş, kelimenin orijinali bu. Sadece bu yıllara kadar görmediğimiz bir isim, konulmamış. Son dönemde konulmaya başlandı