ummanela elmaelmaelma Ahlas uydurma bir isim değil aslında ☺️ Farklı olsunndiye türetilmemiş, kelimenin orijinali bu. Sadece bu yıllara kadar görmediğimiz bir isim, konulmamış. Son dönemde konulmaya başlandı
elmaelmaelma ummanela türetmeyi uydurma anlamında kullanmadım, bir kökten çoğaltma anlamında kullandım. Dediğim gibi içinize sindiyse koyun tabi ki. Fikir sorduğunuz için belirttim 😊
Kaktuscekirdegi ummanela benim çok beğendiğim bi isim hatta bunu koymayı düşünüyordum ama Zeyd ismini eşim çok istediği için kırmak istemedim Zeyde kadar verdik🤭💐
ummanela Kaktuscekirdegi Zeyd ismini de çok seviyorum, anlamı çok güzel🌸 Ziyade’den geliyor. Zeyd bin Sabit hayatı da beni çok etkiler🌸
Youngmotherr ummanela benim oğlumun ismi Ahlas Berk, inanın kimse ağzını açamıyor karıştıranlara diyorum hayır onun ismi Ahlas Berk söyleyemiyorsanız Berk diyin diyorum
Serendipity16 ummanela niye çevrenize soruyorsunuz ki ben hiç sormadım anneme kayınvalideme bile bizim çocuğumuz annesi babası dışında kimseyi ilgilendirmez bence isim konusunu hele ki ilk çocuksa insan daha çok heves ediyor ben açıkçası eşimin bile çok karışmasına müsade etmedim her şeyi biz yaşıyoruz biz doğurucaz onca zahmeti biz çekicez kalkıp başkası isim koyamaz istediklerini de düşünsünler valla umurumda olmazdı benim ayrıca ahlas çok güzel bi isim bence hiç düşünmeyin koyun her zaman farklı isimlere laf söyleyecek insanlar vardır kimseyi memnun edemezsiniz
ummanela Serendipity16 çok doğru söylüyosunuz. İsim olarak ne düşünüyosunuz diye soranlara cinsiyet belli oldugundan beri fikirlerimizi söyleme gafletinde bulunduk. Bu kadar ağır eleştiriler olacağını düşünmemiştik hiç🥲 sonra o eleştirileri takmaya başlıyosun bi şekilde. Ne kadar yanlış aslında…. Çok teşekkür ediyorum güzel yorumunuz için🌸
Serendipity16 ummanela rica ederim ne demek evet insan düşünemiyor bu kadar laf edeceklerini ama önemli olan sizin beğenmeniz ki dediğim gibi bence güzel bir isim hiç isimden soğumayın derim 🌸
ummanela Skck Atlas’a bile bunu diyorlarsa ben hiç şaşırmayayım o zaman😂 Atlas daha bilinen bir kelime çünkü Ahlas’a göre