Ozlmcnn6 Şafak 19 gibi doktorumuz 20/23 arası birgün belirlicez dedi 20 olur inşallah boğa burcu olucak 21 olursa ikizler 😂
Btl_akkurr Ozlmcnn6 ay canım herkes kafamı ütüledi herkes mi aynı şeyi söyler ya bana herkes diyor ikizler olmasın lütfen dikkat et falan sanki benim elimde 😏
Bilinmeyennn Ozlmcnn6 ayy ben de ikizler olsun istemiyorum doktoruma söylicem 20 sinde alsın uygun olursa siz kaç haftalıksınız
Mfmoms Hepimize sağlıkla kavuşmak nasip olsun 🥹 bana da tahmini 28 Mayıs olarak söylendi ama bakalım, hayırlısıyla sağ salim kavuşmak nasip olsun inşaAllah 🤲🏻
bebisliozlem Lotus1 ay inşallah bende kavuşurum o güne kadar 🥲🩷 haftamız bitti bizim artık. Yarın 41 haftalık oluyoruz 😭🤣
Lotus1 bebisliozlem İnşallah kavuşursunuz .bugün doğumum var.hem heyecanlı hem tedirginim.hepimjz sağ salim kavuşalım bebislerimize.
Kubrakubra122 Merv18 merhaba kasılmalarınız nasıl anlatabilir misiniz benim ilm hamileliğim tam anlayamıyorum da
Nidosss48 Şafak O ,Bugün 40. Haftaya girdik ama bizm oğluş daha gelemedi .Bekliyoruz bakalım ne zaman gelmek isterse 🙈🐣👶
Serendipity16 nursedaguney 1 mayıs olduğunda ağladım duygularım karman çorman Eylül ayından beri mayıs ayını bekliyorum çok şükür sonunda geldiiii 🥹 sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah ❤️ Şafak 21 ama planlı sezaryen olma ihtimalim var cuma günü belli olacak bakalım
cannkmrc Kubrakubra122 Canım karnın sımsıkı oluyor resmen karnın yamuluyor insanın canını yakıyor onda ona kasılma diyoruz
Merv18 Kubrakubra122 Bende ilk anlayamamıştım doktorum tarif etti nstde çıkınca, rahimde kasılmalar oluyor anlık 10 20 saniye hissediliyor, birde karın bir anda çok sertleşiyor sımsıkı oluyor