bebisliozlem Lotus1 ay inşallah bende kavuşurum o güne kadar 🥲🩷 haftamız bitti bizim artık. Yarın 41 haftalık oluyoruz 😭🤣
Lotus1 bebisliozlem İnşallah kavuşursunuz .bugün doğumum var.hem heyecanlı hem tedirginim.hepimjz sağ salim kavuşalım bebislerimize.
Kubrakubra122 Merv18 merhaba kasılmalarınız nasıl anlatabilir misiniz benim ilm hamileliğim tam anlayamıyorum da
Nidosss48 Şafak O ,Bugün 40. Haftaya girdik ama bizm oğluş daha gelemedi .Bekliyoruz bakalım ne zaman gelmek isterse 🙈🐣👶
Serendipity16 nursedaguney 1 mayıs olduğunda ağladım duygularım karman çorman Eylül ayından beri mayıs ayını bekliyorum çok şükür sonunda geldiiii 🥹 sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah ❤️ Şafak 21 ama planlı sezaryen olma ihtimalim var cuma günü belli olacak bakalım
cannkmrc Kubrakubra122 Canım karnın sımsıkı oluyor resmen karnın yamuluyor insanın canını yakıyor onda ona kasılma diyoruz
Merv18 Kubrakubra122 Bende ilk anlayamamıştım doktorum tarif etti nstde çıkınca, rahimde kasılmalar oluyor anlık 10 20 saniye hissediliyor, birde karın bir anda çok sertleşiyor sımsıkı oluyor
Nidosss48 cannkmrc Şöyle ki şuan biraz daha bekleyebiliriz dedi dr um 41e kadar bekleyecez tıbbi bir sakınca olmazsa.Eğer gelmezse mecbur sezeryan sonrası 🥲
-2024 Son 7 bakalım ne zaman teşrif edicek minnak hanım bugün baya ağrım var ama yalancı olabilir diye bekliyorum
Smyra-79 -2024 nasıl agrılarım benimde var geçmiyor aynı 7 gün kaldı 40 haftaya da bilemedim ama 1 3 saattir ara ara var sürekli nerde agrın
Meralkosar OguzMoms maşallh 💐ne zaman gün veriyor hastane acaba bende 34 haftalık oldum ama daha nst ye bile girmedim
OguzMoms Meralkosar Benim Salı günü randevum var o zaman 35+2 olmuş olcam nstye baglar o gün sonraki gitmemde de gun verir diye düşünüyorum
Fundahakanb Meralkosar hiç nstye girmeden birinci oldu sezeryan günü sadece baktılar . 36+ 1 dim dün, doktora gittim yine nstye almadı :)) haftaya gün vericek sanırım tekrar çağırdı
Meralkosar OguzMoms devlet hastanesi günü geç veriyor sanırım cuma günü randevum benimde artık günü belli olsun istiyorum ama son zamana bırakıyorlar belli ki