Boncukk123 nursedaguney nasib olursa 18 🥹 göbek delıgımın altından asagı bir ağrı var anlatamam ne yatırıyor ne kaldırıyor normal mi ya size de oluyor mu hem kasık bölgem hem rahim üstü ve bacak kenarlarında ki kemiklerim bütün ağrı oralarda üst tarafta bşey yok 37+3 üz 🥹
ZeynepDuru17 nursedaguney hem mayıs annesiyim hem mayıs kadınıyım pazar günü doğum günüm ay heycanlandim Mayıs geldi ama bizede geldiler 🤣🤣🤣🥴🥴🥴
Pnrdag1994 ZeynepDuru17 Yaaaa Pazar günü benimde doğum günüüümm 🥹 ve kızımın da Allah nasip ederse o gün gelmesini ne çok isteriiim normal doğum en başından beri 5 mayısta doğurcam diyip duruyorum 🥹
dogurangaplumba ZeynepDuru17 doktorum mayıs sonu haziran başı dedi mayısta 9 ay doluyor haziran da 10 gün oluyor 9 ay 10 günlük süre 2 aya bölünüyor bizim 😅
dogurangaplumba ZeynepDuru17 açma şu şom ağzını ya kurbanda doğurcan filan dedin zaten kızım 42 hafta taşıyamam ben bunu artık ablasını taşıdım 42 hafta yetoo 🤣🤣
Nergislyssa dogurangaplumba ahahaushau Şeyma beni öldürüyor valla ya hemen gelsin kız o kadar beklemesin
dogurangaplumba ZeynepDuru17 şomsun ya birde tam kurban telaşının ortasında geliyormuş 42. Haftaya girerken varya o zaman yandın sen işte 🤣🤣🤣🤣
ZeynepDuru17 dogurangaplumba midesiz midemi bulandirma taşı taşı Allah yardım eder 🤣🤣🤣🥴🥴 sabah sabah ne güldüm ya
Sevcans1 Bugün 36. Haftamdayım çok büyük merak ve sabırsızlıkla bekliyorum 🩷🩷 tahmini 29 mayıs denildi bakalım prensesim ne zaman gelmek isteyecek 🙏🏻
ZeynepDuru17 dogurangaplumba bulursan beni ozaman konuşuruz kankacım millet kurbana sen kurbanlik koyun gibi doğuma hadi bakım 🤣🤣🤣🤣🤣