Aylin969696 Son 22 ama doktorum 10 gune kadar planli sezeryan yada suni ile dogumu baslatabilcegini soyledi gebelik sekeri damarda centik falan sebebiyle cok beklemiycez sanirim😊
papatyalarinkizi gulsah_dnz6549 benim de ilk gebeliğim 🥲 İnternetten araştırdım, kahverengi yoğun bir akıntım oldu ama herkeste farklı oluyormuş kimisinde kan gibi kimisinde pembesi bir leke
gulsah_dnz6549 papatyalarinkizi teşekkür ederim benim ilişkiden sonra böyle yoğun akıntım oluyor ama kanlı değil normal şeffaf renkte 🤭🤭
Boncukk123 nursedaguney nasib olursa 18 🥹 göbek delıgımın altından asagı bir ağrı var anlatamam ne yatırıyor ne kaldırıyor normal mi ya size de oluyor mu hem kasık bölgem hem rahim üstü ve bacak kenarlarında ki kemiklerim bütün ağrı oralarda üst tarafta bşey yok 37+3 üz 🥹
ZeynepDuru17 nursedaguney hem mayıs annesiyim hem mayıs kadınıyım pazar günü doğum günüm ay heycanlandim Mayıs geldi ama bizede geldiler 🤣🤣🤣🥴🥴🥴
Pnrdag1994 ZeynepDuru17 Yaaaa Pazar günü benimde doğum günüüümm 🥹 ve kızımın da Allah nasip ederse o gün gelmesini ne çok isteriiim normal doğum en başından beri 5 mayısta doğurcam diyip duruyorum 🥹
dogurangaplumba ZeynepDuru17 doktorum mayıs sonu haziran başı dedi mayısta 9 ay doluyor haziran da 10 gün oluyor 9 ay 10 günlük süre 2 aya bölünüyor bizim 😅
dogurangaplumba ZeynepDuru17 açma şu şom ağzını ya kurbanda doğurcan filan dedin zaten kızım 42 hafta taşıyamam ben bunu artık ablasını taşıdım 42 hafta yetoo 🤣🤣