dogurangaplumba Betuulll1 oğlum olsaydı Tuna veya Tunç koycaktım eşimde dedesinin adını koymak istiyordu Mehmet Tuna yada Mehmet Tunç olcaktı
sedef_kayakrts BirAskMasali1323 24 haftalık olucaz yarın ben de poyraz diyorum babası can diyor Poyraz can düşünüyoruz ulu , yüce sert rüzgar anlamı analizine baktım gayet iyi gibi ama hala emin değilim 😅
BirAskMasali1323 sedef_kayakrts bizde Poyraz Ege yada Atlas düşünüyoruz daha doğrusu eşim diyo sadece Poyraz olsun bende yanına Ege ismini çok yakıştırıyorum bilmiyorum bakalım ne olacak🥰
BirAskMasali1323 Mucizee80 Sanırım çocuk olunca uykuyu sevicem ama o zamnda uyku bana haram olacak😂şimdi hala kendimi bekar gibi hissediyorum bi.çocuk doğsun herşey değişecek
Mucizee80 BirAskMasali1323 değişiyor ama belli bir zamandan sonrada çocuklu hayata alışıyorsun uykular haram belli bir yaşa kadar maalesef ki sağlıklı olsunlarda çekeriz
06Pembemavi80 Bus0672 Turan Börü ⏳ koymayı düşünüyoruz bizde , cinsiyet ogrenmedik ama erkek gibi. İlk oğlum da Oğuz kağan 😎
Fatma-1234 Betuulll1 erkek olursa Metehan ilk oğlumda eşim istemişti babasının adını koydu geri oğlumun adı da Ömer
Buketdemirkol Betuulll1 Atlas Efe ismini çok beğeniyorum anlamları da bir okadar güzel. Alper Ege veya doruk efe
BirAskMasali1323 Mucizee80 kesinlikle öyle canım sağlıklı hayırlı evlat olsunlarda gerisi mühim drğil🥰